Parleu, canteu, toqueu, balleu, programeu...

09/01/2020 - 11:41

Joves. Els espais d'adolescents i joves dels barris de Sants-Montjuïc ofereixen tallers i activitats per a tots els gustos i edats aquest trimestre.

Els espais d'adolescents i joves dels barris de Sants-Montjuïc ofereixen tallers i activitats per a tots els gustos i edats aquest trimestre.

L’Espai d’Adolescents La Clau (c. Leiva, 67, Hostafrancs) obre totes les tardes de dilluns a divendres. Cada dia a les 17 h hi ha programades diverses activitats i a les 18 h comencen els tallers, un de diferent cada dia de la setmana. Els dilluns, amb dinàmiques d’expressió corporal, treballarem la vergonya, l’empoderament, la creativitat i l’esperit d’equip. Dimarts tenim un espai de trobada per participar en els diversos cicles temàtics en què també es participa des d’aquest espai, com el Carnaval o el Dia de les Dones. Dimecres és el dia per descobrir nous sabors amb el taller de cuina. Dijous, La Clau és un laboratori musical on aprendre a fer servir l’equip de so i enregistrar les nostres pròpies cançons: fins al 30 de gener podeu presentar-hi sol·licituds per acollir-vos a aquesta residència musical per a joves de 12 a 18 anys. I divendres tenim cinefòrum amb crispetes. Les inscripcions es fan fins al 17 de gener i els tallers d’aquest trimestre comencen la setmana del 20 de gener.

A l’Espai 12@16 (c. Concòrdia, 35, el Poble-sec) també et pots apuntar a diversos tallers que es fan diferents dies de la setmana de 18 a 19.30 h: dilluns fem serigrafia, dimarts és el dia del taller d’audiovisuals i dimecres, del de ceràmica. Dijous no hi ha taller perquè tota la tarda es dedica al reforç escolar i divendres de 15.30 a 17 h baixem a la pista de les Tres Xemeneies a jugar a voleibol.

L’Espai Química Joves (c. Química, 2, la Marina de Port) també comença aviat amb els nous tallers d’aquest trimestre. Els dimecres hi assajarà el laboratori escènic dirigit per l’artista Mariona Naudin, del Graner.

L’Espai Jove La Bàscula (c. Foc, 128, la Marina de Port) ofereix aquest trimestre vuit tallers de música (cant, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, combos, DJ, batucada, música electrònica), quatre de ball (twerk, afrobeat, hip hop, shuffle) i dos d’arts plàstiques (graffiti i dibuix de còmic). Comencen la setmana del 13 al 17 de gener i acabaran entre el 16 i el 20 de març. Les inscripcions es fan presencialment fins aquest divendres, 10 de gener. S’hi prioritzen els menors de 30 anys i en tots els tallers joves (de 12 a 29 anys) també es pot pagar amb bàsculos.

El Punt Multimèdia FAB de la Casa del Mig (c. Muntadas, 1-5, Sants) ofereix tallers de fabricació i creació multimèdia a persones de totes les edats, amb preus rebaixats per a estudiants. Hi pots aprendre a programar webs, imprimir maquetes en 3D, tallar vinils, construir robots… També hi ha tallers maker en família i tots els serveis de l’Espai Maker. Als tallers pots inscriure-t’hi de manera presencial o en línia. També hi ha tallers d’informàtica i de robòtica per a totes les edats al Punt Multimèdia de la Marina (pg. Zona Franca, 116 interior, la Marina de Port), amb autoservei d’ordinadors i impressora.