Tornen les subvencions d’impuls socioeconòmic del territori

16/03/2018 - 08:17

Economia. Sessió informativa, el 9 d'abril a les 18 h a la seu del Districte de Sants-Montjuïc.

Al llarg del primer semestre de 2018 es publicarà la segona convocatòria del programa de subvencions de Barcelona Activa per a l’impuls socioeconòmic del territori, "Impulsem el que fas".

L’any 2017, l’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa la primera edició del programa de subvencions per a l’impuls socioeconòmic del territori ‘Impulsem el que fas. Mitjançant una concurrència competitiva de 400 propostes, es van aprovar 99 projectes en els àmbits de l’ocupació, l’emprenedoria, l’empresa, les economies comunitàries i la innovació social i digital. La bona acceptació del programa ha portat a preparar una nova edició que sortirà durant aquest 2018.

Per tal d’explicar millor a cada districte en què consistiran aquestes subvencions i poder orientar la ciutadania sobre les modalitats previstes, calendaris o procediments, s’han programat diverses sessions informatives. En el cas de Sants-Montjuïc, tindrà lloc el dilluns 9 d’abril a les 18 h a la seu del Districte (c. Creu Coberta, 104). Cal confirmar l’assistència. Aquest és el contingut de les sessions:

  • Principals resultats de la convocatòria 2017 i exemples de projectes subvencionats.
  • Crèdit previst i imports de la subvenció 2018.
  • Modalitats 2018: novetats!
  • Guia de presentació.
  • Calendari
  • Assessorament personalitzat.

D’altra banda, Barcelona Activa també oferirà un servei d’acompanyament personalitzat per aquells projectes que ho sol·licitin i se’n valori la idoneïtat per presentar-se a la convocatòria.