Vine a informar-te dels teus drets laborals

09/10/2018 - 10:04

Treball. A l’octubre, xerrades a Sants-Montjuïc sobre conciliació familiar i drets laborals bàsics.

El Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc comença una sèrie de xerrades obertes a tothom per tal de fer front a la precarietat laboral. Aquest mes d’octubre fem dues sessions: “Feina i conciliació familiar” i “Drets laborals bàsics”. Ambdues seran impartides per advocats/des laboralistes que gestionen el Punt de Defensa dels Drets Laborals.

• Feina i conciliació familiar: aquesta activitat té com objectiu conèixer els drets de les persones treballadores en matèria de conciliació de la vida familiar i laboral, com a mecanisme que facilita la igualtat efectiva de dones i homes, fent un repàs de totes les situacions que succeeixen habitualment a la feina quan s’esdevenen fets familiars importants. Es tractaran diversos aspectes dels drets relacionats amb la maternitat i paternitat, així com amb la cura de familiars. La sessió tindrà lloc el proper dimecres 17 d’octubre, de 18.00 a 20.00 h a la Sala de les Cadires Vermelles de la seu del Districte de Sants-Montjuïc (Creu Coberta, 104-106). Més informació i inscripcions al web de Barcelona Activa.

• Drets laborals bàsics: en aquesta xerrada es donaran a conèixer els drets laborals bàsics de les persones treballadores, fent un repàs dels principals aspectes de la relació laboral. Va dirigida a totes les persones interessades a conèixer els drets bàsics d’una relació de treball, aprendre a llegir un contracte amb agilitat i entendre la seva nòmina i el salari, entre altres temes. L’activitat tindrà lloc el proper dimecres 24 d’octubre, de 18.30 a 20.30 h a la sala A2 de la Lleialtat Santsenca (Olzinelles, 31). Més informació i inscripcions al web de Barcelona Activa.

Podeu sol·licitar assessorament individual al Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc, els dimarts de 15.00 a 20.00 h i els divendres de 10.00 a 15.00 h, o bé trucant al telèfon 932 346 122 o escrivint a al correu dretslaboralssm@barcelonactiva.cat.

El Punt de Defensa dels Drets Laborals és un servei impulsat per Barcelona Activa i el Districte de Sants-Montjuïc en el marc del Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc.