La Marina Tapea, més variada i llaminera que mai

Del 14 de novembre al 5 de desembre, un conjunt de bars i restaurants del barri de la Marina ofereixen tapes especials a 3,50 € els divendres de 19 a 23 h. Recorre la ruta i omple el teu passaport per poder guanyar un xec regal de 150 € a bescanviar a qualsevol dels establiments de l'Associació de Comerciants de la Marina.

..
13/11/2025 - 13:15 h - Comerç i mercats

Cada divendres fins al 5 de desembre, els cuiners del barri de la Marina us delecten amb les seves meravelloses tapes amb un preu especial de 3,50 €. Una oportunitat única per degustar una explosió de sabors i quedar tip sense trencar la butxaca. Quina de totes us agradarà més?

  1. La Placeta de les Bessones (Gran Via de les corts Catalanes, 144, local 2 interior): Farcell de verdures, d’arròs amb carn guisada i salsa de bolets. Una tapa casolana i plena de sabor.
  2. Restaurant Chimiri (c/ Mineria, 4): Taco de galta amb poma caramel·litzada. Una fusió perfecta entre el gust intens de la carn i la dolçor de la poma.
  3. La Pizzeria (Jardins de la Mediterrània, Alts Forns, 69) : Al Capone-pizza fregida i airejada amb caponata casolana d’albergínia i ceba, crema suau de ricotta i una anxova del Cantàbric. Una explosió de sabors italians amb caràcter i autenticitat.
  4. Las Palmeras (c/ Mare de Déu de Port, 252): Torrada de pa de vidre amb crema de pebrot escalivat, mozzarella fresca i anxova artesanal. Una tapa plena de contrastos: cremosa, carnosa i coronada amb un delicat pesto d’alfàbrega.
  5. La Taberna del Conde (c/ Foneria, 46): Mousse de llamàntol, gambes i sípies. Una combinació suau amb tot el sabor del mar.
  6. Bar Restaurant el Kairos (Avda. Ferrocarrils Catalans, 43): Tapa de salmó amb crema de formatge i alvocat. Una combinació fresca i equilibrada, ideal pels amants de la vida saludable.
  7. Bar Caché (c/ Foneria, 22): Broqueta de caçó amb salsa tàrtara. Un clàssic amb un toc especial de la casa: sabor i tradició en un sol mos.
  8. Frankfurt (Carretera del Prat, 42): Sorbet de gambes. Cruixent de blat de moro amb gambes i pastanaga. Una proposta sorprenent i amb molta personalitat.
  9. Palacio Mandarín (Passeig de la Zona Franca, 241): “Urafoie”- uramaki de foie i alvocat, amb formatge Philadelphia i melmelada de tomàquet-. Una delícia que combina dolçor, textura i elegància.

Completa la ruta i participaràs en el sorteig que es realitzarà el 12 de desembre per guanyar un xec regal de 150€, que podrà ser bescanviat fins al 31 de desembre de 2025 a qualsevol dels establiments de l’Associació de Comerciants de la Marina.

Cal emplenar el passaport que se us lliurarà en els establiments participants de La Marina Tapea 2025 amb les nou caselles segellades i valorar la millor tapa. No oblideu indicar el vostre nom i cognom i un telèfon de contacte per tal que se us pugui identificar. Una vegada feta la ruta completa, el passaport segellat es dipositarà al Bar Restaurante el Kairos, Palacio Mandarín o La Placeta de les Bessones.