Consulta els canvis en la mobilitat al Parc de Montjuïc durant els partits del Futbol Club Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Per accedir en aquest equipament caldrà presentar acreditació.
mobilitat.barcelona/fcb-a-montjuic

El actual Jardín Botánico alberga el legado de una larga tradición de jardines diseñados con la voluntad de estudiar, mantener y preservar las especies vegetales. Un espacio especializado en mostrar la biodiversidad de la flora del clima mediterráneo. Permite situar, en el contexto geográfico adecuado, decenas de especies que se pueden encontrar en todos los jardines de la ciudad. Son plantas que se han adaptado perfectamente al clima templado aun siendo propias de otras latitudes.

El Jardín Botánico, en consonancia con los nuevos tiempos y obedeciendo a criterios científicos y de sostenibilidad, ha dejado de lado el carácter de colección de plantas exóticas o rarezas botánicas propias de los gabinetes de ciencias naturales de los siglos XVIII y XIX, y ha evolucionado hacia una propuesta más científica y que sigue criterios de sostenibilidad.

Traductor de google :
Titularidad:
Centro público

Horarios

El Jardí Botànic també anomenat "Nou Jardí Botànic", forma part del conjunt museístic del Museu de Ciències Naturals.

Situat a la vessant septentrional de la muntanya de Montjuïc, entre l'Estadi i el Castell.

Com arribar: Metro fins a pl. Espanya. Aquí s'agafa el 50. Es baixa a la parada de l'Estadi Olímpic. Se segueix caminant per la vorera de l'Estadi Olímpic en la mateixa direcció que ens ha deixat l'autobús. Es tomba el primer carrer a la dreta (és direcció a Zona Franca). Per aquest carrer, que va deixant l'Estadi Olímpic a la dreta, es continua fins arribar al primer encreuament de carrers. Just aquí, a l'altra banda de la carretera i davant nostre hi ha l'àmplia rampa d'entrada al Jardí Botànic per taquilles.

Jardí instal:lat en un terreny de 14 ha., darrera l'Estadi Olímpic, on si troben les principals espècies de les cinc regions del món amb clima mediterrani,agrupades d'acord amb llur procedència i afinitat ecològica.

Inauguració: 18/04/1999.

Dirección:
Carrer del Doctor Font i Quer, 2
Districto:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona