Un pla per a Sants-Montjuïc

Un full de ruta per a l'enfortiment i transformació socioeconòmica del Districte en el període 2021 - 2023

Districte de
Sants-Montjuïc

obrir barcelona activa

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Pla de Desenvolupament Econòmic del districte que, hereu del Pla anterior, continua apostant pel desenvolupament econòmic de proximitat, posant en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.  

 

Aquest Pla s’ha elaborat de forma conjunta entre l’equip de govern del districte de Sants-Montjuïc, la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Sants-Montjuïc, Barcelona Activa i el programa municipal de Pla de Barris, a partir de propostes dels diferents espais de participació ciutadana i del teixit econòmic, social i comunitari.

Notícies

dimarts, 22. març 2022 - 10:20h

Setena edició de Camí de la Solidesa

CAMÍ DE LA SOLIDESA. Hem acompanyat 87 organitzacions de l’ESS en la seva consolidació i enfortiment. Voleu ser les properes?

dilluns, 20. setembre 2021 - 8:38h

Dones amunt!

El programa municipal "Dones Amunt" acompanyarà durant els propers mesos cinc grups de dones en situació de precarietat i vulnerabilitat.

dijous, 9. setembre 2021 - 10:23h

Reactivem el teu comerç

REACTIVACIÓ ECONÒMICA. Convocatòria per l'atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d'establiments d'economia local.

divendres, 17. juny 2022 - 10:42h

Nova convocatòria d'ajuts per incentivar la contractació laboral

CREA FEINA + 2022. L'Ajuntament de Barcelona torna a impulsar el programa Crea Feina Plus Barcelona, amb subvencions de fins a 8.000 euros per a les empreses contractants

dimecres, 25. maig 2022 - 9:40h

Ajuts de fins a 2.000 euros per instal·lar persianes que deixin veure l’interior del teu comerç

APARADORS VIUS. L’Ajuntament de Barcelona estrena la campanya Aparadors vius, que busca facilitar la visibilitat dels aparadors més enllà de l’horari comercial.

divendres, 20. maig 2022 - 12:34h

Els Punts de Defensa de Drets Laborals creixen i es consoliden al 2021

PUNTS DE DEFENSA DE DRETS LABORALS. Els Punts de Defensa de Drets Laborals ofereixen assessorament jurídic en matèria de dret laboral a la ciutadania.

dilluns, 20. setembre 2021 - 8:32h

Nova convocatòria per vendre locals de planta baixa a Sants-Montjuïc

AMUNT PERSIANES. L’Ajuntament de Barcelona obre un procés de compra d’espais comercials per reactivar l’economia de proximitat en el marc del programa ‘Amunt persianes’

dimecres, 15. setembre 2021 - 9:31h

Curs formatiu en neteja ecològica

Barcelona Activa i el Districte de Sants-Montjuïc, en col·laboració amb la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i CoopNet, ofereixen aquesta tardor un nou curs formatiu.