Bauhaus obre les portes a les entitats de la Marina

dimarts, 2. juliol 2019 - 10:20

Ocupació i Treball. Bauhaus va rebre la visita de diverses entitats de la Marina per donar a conèixer la història i els valors de l’empresa, així com compartir informació sobre els perfils professionals més demandats.

Bauhaus, que aquest any celebra el seu 30é aniversari, va rebre la visita de diverses entitats de la Marina per donar a conèixer la història de l’empresa i compartir amb les persones assistents informació sobre els perfils professionals més demandats. La visita és una iniciativa del Grup de Formació Ocupació de la Taula d’Empreses de Sants-Montjuïc.

El passat 26 de juny, una quinzena de persones pertanyents a diverses entitats de la Marina, entre les que es troben Fundació Mans a les Mans, Fundació Dau, Projecte Home, el dispositiu d’inserció laboral de Treball als Barris de Barcelona Activa i l’Associació de Mitjans de Comunicació de la Marina van poder gaudir d’una visita guiada a les instal·lacions que Bauhaus té al Passeig de la Zona Franca. Durant la visita, els equips tècnics d’aquestes entitats, així com persones participants en itineraris d’orientació laboral, van poder conèixer de primera mà informació interesant sobre l’empresa, i en concret sobre quines són les competències professionals i formatives que Bauhaus busca en les persones que volen treballar a les seves instal·lacions.

Aquesta visita a Bauhaus forma part d’una de les accions dins del Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc PDE (2017-2021) que s’han treballat a al grup de treball de Formació Ocupació on es reuneixen entitats de la Marina i empreses de la Taula d’Empreses. Barcelona Activa i Districte de Sants-Montjuïc dinamitzen aquests nous espais de trobada que volen concretar accions com aquesta, d’imbricació de les empreses amb el teixit associatiu i comunitari del territori i trobar noves vies de foment de l’ocupació de qualitat. Al llarg dels propers mesos s’organitzaran vistes a altres empreses del barri seguint amb els objectius marcats dins d’aquest grup de treball.