None

Aquesta majestuosa mansió modernista, que combina el color blanc de la façana amb unes decoracions artesanals, va ser propietat d’una comunitat de frares. El seu aspecte és un exemple del passat senyorial de la ciutat. Reformada el 1913 per l’arquitecte Joan Rubió i Bellver, ara és el restaurant Asador de Aranda, amb interiors exclusivament modernistes.

La placa de la casa Roviralta ens dona la benvinguda al cor de la vall del Frare Blanc. El doctor Teodor Roviralta va encarregar la restauració d’aquesta antiga casa pairal a l’arquitecte Joan Rubió i Bellvé. El 1913, la casa agrícola va quedar convertida en una torre de línies i formes modernistes. L’austeritat que reflecteix el color blanc de la façana, enriquit amb maó vist, contrasta amb la profusió de detalls de l’interior. Actualment, s’hi troba el restaurant Asador de Aranda i hi està permesa l’entrada als qui vulgui deixar-se sorprendre per la decoració. Les estances estan ornamentades amb fustes nobles pintades a mà que es van alternant amb ceràmica vidriada i trencadís. La llum de l’interior adquireix múltiples colors en filtrar-se per vidrieres pintades amb elements florals. Finalment, els salons són amplis, de voltes de maó vist majestuoses que, juntament amb les parets blanques, segueixen la correlació de l’estil exterior.

Adreça:
Av Tibidabo, 31
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona

Horaris