..

Exposició. 'Mujeres que sacan brillo’ mostra la feina invisible de milers de dones migrants que fan la feina que altres persones no voler fer: fregar, escoltar, netejar, acompanyar, cuinar...

En el marc de la jornada reivindicativa del 25N, Dia Contra la Violència de Gènere, la Casa Orlandai  presenta del 5 al 23 de novembre l’exposició ‘Mujeres que sacan brillo’ produïda per Europa Sense Murs i IsoBelle Photograph.

L’exposició mostra la feina invisible de milers de dones migrants que fan la feina que altres persones no voler fer: fregar, escoltar, netejar, acompanyar, cuinar…

La mostra explica les seves històries d’encerts i frustracions, de patiments i violència, però també de valentia i superació.

Horaris


Hi ha dones que passen la vida abrillantant. Van venir d'altres pobles, d'altres ciutats, d'altres continents. La seva feina és invisible, però elles no. Són dones migrants que fan la feina que altres persones no fan: freguen, netegen, cuiden, cuinen, acompanyen, escolten, enllustren i abrillanten. Les seves històries són històries de migracions i canvis. D'emprenedoria i d'explotació. D'encerts i de frustracions. De patiment, de violència i de mort. I també de valentia, de superació, de reivindicacions i d'alegries. Són històries que brillen.

Centre Cívic Casa Orlandai

Adreça:
C Jaume Piquet, 23
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sarrià
Codi postal:
08017
Població:
Barcelona