..

Exposició. L’exposició inclou imatges anteriors al 1933 i fins al 1983. Partint de les tres temàtiques: ‘com es feia abans’, ‘homenatge a les dones’ i ‘imatges del Somorrostro’,

Del 2 al 31 de desembre, el Centre Cívic Sarrià presenta l’exposició ‘Records en blanc i negre’ a càrrec de Joan Miquel Quintilla. L’exposició inclou imatges anteriors al 1933 i fins al 1983. Partint de les tres temàtiques: ‘com es feia abans’, ‘homenatge a les dones’ i ‘imatges del Somorrostro’, en aquesta exposició, podrem visualitzar l’evolució social d’aquests 50 anys i descobrir un testimoni de la història contemporània del nostre país. L’exposició és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Horaris


El Dr. Joan Miquel i Quintilla va ser el fotògraf d'aquestes instantànies analògiques i en blanc i negre que inclouen anys anteriors al 1933 i fins al 1983. Partint dels tres temàtiques: "com es feia abans", "homenatge a les dones" i "imatges del Somorrostro", en aquesta exposició, podrem visualitzar l'evolució social d'aquests 50 anys i descobrir un testimoni de la història contemporània del nostre país.

Exposició a càrrec de www.barcelonafotoantic.com

Centre Cívic Sarrià

Adreça:
C Eduardo Conde, 22*42
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sarrià
Codi postal:
08034
Població:
Barcelona