..

Audiovisual. El Centre Cívic Vil·la Urània i el festival Loop, presenten un nou vídeo de l’artista Julia Llerena titulat Estación Biológica.

El Centre Cívic Vil·la Urània  i el festival Loop, presenten del 12 al 24 de novembre un nou vídeo de l’artista Julia Llerena titulat Estación Biológica.

La peça es va filmar a la reserva natural de La Paz (Baixa Califòrnia Sud) i mostra el lloc on l’artista va construir una antena per establir connexió entre la Terra i el Cel. El vídeo convida a reflexionar entre allò que està per sobre i per sota de nosaltres.

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

 


A través d'una àmplia gamma d'activitats, incloent exposicions, projeccions, performances i un programa de xerrades, l'edició d'aquest any de LOOP analitzarà el treball d'artistes i cineastes contemporanis que estan contribuint a donar forma al debat cultural i al pensament crític entorn de l'espai exterior. En un moment en el qual la nostra vida quotidiana està irremeiablement lligada a la tecnologia i en el qual l'irrefrenable progrés industrial amenaça el futur de la vida en la Terra, val la pena considerar l'exploració espacial des de diferents angles culturals, socials i creatius. Si les estrelles més llunyanes poden ser una eina per a repensar les nocions de territorialització i colonització, també poden fomentar la reflexió sobre les relacions entre les micro i macro estructures i la ficció d'altres futurs possibles.

Diferents espais de la ciutat

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona