Façana casal Can Fàbregas
Façana casal Sant Ildefons
Façana Casal Can castellò

El districte de Sarrià - Sant Gervasi compta amb tres casals de Gent Gran, uns equipaments que ofereixen una programació d’activitats socials, físiques i culturals a les persones de més de 60 anys, a les majors de 55 anys prejubilades i/o pensionistes, residents al districte i a la ciutat de Barcelona, i a les seves parelles, encara que no compleixin el requisit de l’edat.

El seu programa d’activitats i tallers pretén crear vincles de relació i amistat, formar-se en matèries que puguin interessar dins l’ampli ventall de tipologies de tallers que s’ofereixen, descobrir potencials propis, tot aprenent i fent coses noves, implicar-se al barri des de projectes veïnals i intercanviar experiències amb els joves i infants d’escoles i instituts propers als casals.

A les programacions hi trobareu tallers de pagament (gimnàstica, balls en línia, risoteràpia, estimulació cognitiva, pintura,  etc.), de voluntariat (idiomes, jocs de taula, labors, història de l’art, etc.) i patrocinats per (l’Ajuntament, la fundació “la Caixa”...). I també, un espai relacional i una sèrie d'activitats puntuals, que van des de xerrades a caminades, sortides culturals, excursions, etc.

.

Noticies

Trobada de balls per a gent gran

31/05/2023 - 15:43

Cultura. Dimarts, 6 de juny, a les 17.00 h, a la plaça de Pere Figuera i Serra, els grups de ball dels casals de gent gran del districte es reuniran en una tarda de ball oberta a tothom.

Ballades de sardanes a Sarrià – Sant Gervasi

31/05/2023 - 13:36

Cultura. Durant el mes de juny hi haurà quatre ballades de sardanes a Sant Gervasi – la Bonanova, Sant Gervasi – Galvany i a Sarrià. Les ballades de sardanes tornaran durant el mes de setembre.

Setmana Internacional dels Arxius a Sarrià – Sant Gervasi

30/05/2023 - 13:29

Cultura. Les activitats són gratuïtes i hi participen, l’Arxiu Municipal del Districte de Sarrià – Sant Gervasi i la Fundació Julio Muñoz Ramonet, amb dues activitats, dimecres, 7 de juny, a les 11.00 h i a les 19.00 h,...

Taller: Com funciona 'La meva salut'

22/05/2023 - 12:38

Gent gran. Dimarts, 6 de juny, el Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán organitza una activitat adreçada a la gent gran per aprendre a fer servir aquesta aplicació mòbil.

Casals, entitats i grups de gent gran

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Cercador d'activitats

    També us pot interesar