Façana casal Can Fàbregas
Façana casal Sant Ildefons
Façana Casal Can castellò

El districte de Sarrià - Sant Gervasi compta amb tres casals de Gent Gran, uns equipaments que ofereixen una programació d’activitats socials, físiques i culturals a les persones de més de 60 anys, a les majors de 55 anys prejubilades i/o pensionistes, residents al districte i a la ciutat de Barcelona, i a les seves parelles, encara que no compleixin el requisit de l’edat.

El seu programa d’activitats i tallers pretén crear vincles de relació i amistat, formar-se en matèries que puguin interessar dins l’ampli ventall de tipologies de tallers que s’ofereixen, descobrir potencials propis, tot aprenent i fent coses noves, implicar-se al barri des de projectes veïnals i intercanviar experiències amb els joves i infants d’escoles i instituts propers als casals.

A les programacions hi trobareu tallers de pagament (gimnàstica, balls en línia, risoteràpia, estimulació cognitiva, pintura,  etc.), de voluntariat (idiomes, jocs de taula, labors, història de l’art, etc.) i patrocinats per (l’Ajuntament, la fundació “la Caixa”...). I també, un espai relacional i una sèrie d'activitats puntuals, que van des de xerrades a caminades, sortides culturals, excursions, etc.

.

Noticies

El gegant Gervasi canvia temporalment d’ubicació

25/05/2022 - 14:15

Cultura. Amb motiu de la commemoració del 125è aniversari de l’annexió de sant Gervasi a Barcelona, la figura de Gervasi de la Colla Gegantera de Sarrià es mou temporalment de la seu del Districte al centre Cívic Vil·la Florida.

‘El Pregoner’ número 10 ja està disponible

24/05/2022 - 14:01

El Pregoner, Radars. Ja ha sortit publicat l’exemplar número 10, corresponent al mes de juny, de ‘Gervasi El Pregoner’, revista editada a iniciativa de la Taula Radars de Sant Gervasi Galvany, la Bonanova, i el Putxet i el Farró. El...

Cicle temàtic gratuït ‘Viatges, muntanya i natura’ a les biblioteques

23/05/2022 - 13:40

Cultura. Del 25 de maig al 30 de juny de 2022, podeu gaudir d’aquest cicle temàtic gratuït a les diferents biblioteques de Barcelona. A Sarrià – Sant Gervasi, teniu tres xerrades, a la Biblioteca Clarà i a la Biblioteca Sant Gervasi ...

Gaudiu de la 24a Mostra de Comerç de Sant Gervasi

23/05/2022 - 11:09

Comerç. Dissabte, 28 de maig, de 10.00 a 20.00 h, torna la gran festa del Comerç de Sant Gervasi, al carrer de Muntaner, entre el carrer de Bisbe Sivilla i la ronda del general Mitre.

Casals, entitats i grups de gent gran

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Cercador d'activitats

    També us pot interesar