Façana casal Can Fàbregas
Façana casal Sant Ildefons
Façana Casal Can castellò

El districte de Sarrià - Sant Gervasi compta amb tres casals de Gent Gran, uns equipaments que ofereixen una programació d’activitats socials, físiques i culturals a les persones de més de 60 anys, a les majors de 55 anys prejubilades i/o pensionistes, residents al districte i a la ciutat de Barcelona, i a les seves parelles, encara que no compleixin el requisit de l’edat.

El seu programa d’activitats i tallers pretén crear vincles de relació i amistat, formar-se en matèries que puguin interessar dins l’ampli ventall de tipologies de tallers que s’ofereixen, descobrir potencials propis, tot aprenent i fent coses noves, implicar-se al barri des de projectes veïnals i intercanviar experiències amb els joves i infants d’escoles i instituts propers als casals.

A les programacions hi trobareu tallers de pagament (gimnàstica, balls en línia, risoteràpia, estimulació cognitiva, pintura,  etc.), de voluntariat (idiomes, jocs de taula, labors, història de l’art, etc.) i patrocinats per (l’Ajuntament, la fundació “la Caixa”...). I també, un espai relacional i una sèrie d'activitats puntuals, que van des de xerrades a caminades, sortides culturals, excursions, etc.

.

Noticies

Primavera-coral-web

Una vintena de cors del districte participen en la 'Primavera Coral'

10/04/2024 - 12:24

Cultura. La 18a edició tindrà lloc del 18 d'abril al 10 de maig, al Centre Cívic Pere Pruna, que organitza el cicle cada any. Els vuit concerts són d'entrada lliure, amb reserva prèvia.

230328_AF_CarrersNomsDona_RosalindFranklin_17

Com es decideixen els noms dels carrers i les places?

03/04/2024 - 09:34

Espai públic. La Ponència del Nomenclàtor és l’òrgan que decideix com s’anomenaran les vies públiques de Barcelona. Aquest és el recorregut que es fa fins al moment de posar-hi la placa blanca característica amb el nom.

Cicle d'activitats culturals als jardins de Can Ferrer

Cicle d’activitats culturals als jardins de Can Ferrer. Dinamitzem el barri

28/03/2024 - 09:05

Cultura. Cicle d'activitats gratuïtes els caps de setmana del 27 d’abril al 12 de maig als jardins de Can Ferrer, carrer d'Alfons XII, 48.

el-pregoner

‘Gervasi El Pregoner’ número 18 ja és al carrer

26/03/2024 - 14:21

Gent gran. Ja està disponible l'edició dels mesos d'abril, maig i juny de 2024, on trobareu una completa agenda d’activitats per a majors de 60 anys per a aquesta primavera.

Casals, entitats i grups de gent gran

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Cercador d'activitats

    També us pot interesar