Comença el servei de ‘Temps per a tu’ al districte de Sarrià-Sant Gervasi

07/10/2020 - 11:39

El servei l'ofereix L’Escola Sagrat Cor de Sarrià a partir de dissabte 10 d’octubre en dissabtes alterns, de 10 a 13.30 hores.

El servei l'ofereix L’Escola Sagrat Cor de Sarrià a partir de dissabte 10 d’octubre en dissabtes alterns, de 10 a 13.30 hores.

L’Escola Sagrat Cor de Sarrià oferirà el servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat a partir de dissabte 10 d’octubre en dissabtes alterns, de 10 a 13.30 hores.

 Les activitats s’adaptaran a la situació de la covid-19 d’acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

‘Temps per a tu’ ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. I són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

Podeu demanar més informació a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat