‘Correm junts’ 7a Milla Solidària de Sarrià a favor de la discapacitat intel·lectual

19/09/2019 - 10:29

Tot a punt per a la celebració de la setena milla inclusiva i solidària, diumenge, 27 d'octubre, a ales 10 h. Organitza la Fundació Aspasim en col·laboració amb el Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Tot a punt per a la celebració de la setena milla inclusiva i solidària, diumenge, 27 d'octubre, a ales 10 h. Organitza la Fundació Aspasim en col·laboració amb el Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

La cursa dedicada a les persones amb discapacitat intel·lectual és un recorregut  d’una milla (1.609 m) amb un circuit urbà que transcorrerà pel Passeig de la Reina Elisenda de Montcada amb punt de sortida i arribada a la plaça de Sarrià.

L’objectiu és que les persones amb discapacitat Intel·lectual s’integrin completament amb la resta de corredors del seu mateix sexe i franja d’edat. Homologada per la Federació Catalana d’Atletisme s’han previst una distància assequible i un recorregut ample i sense obstacles.

La Milla Xperience

Aquest any es torna a repetir la MillaXperience, modalitat d’inscripció per vincular-se a una persona amb discapacitat i formar equips de cinc persones. La inscripció també es pot fer de manera individual.

Fer la MillaXperience suposa fer la cursa en equip i permet:

Córrer junts la cursa Correm Junts. Compartir el repte de córrer una milla (1.609 metres) amb una persona amb discapacitat intel·lectual i passar junts un dia festiu.

Aportar des de 500 € per finançar alguna de les seves necessitats. Explicació amb detall dels projectes que desenvolupa la Fundació Aspasim.

Difondre l’experiència solidària. Parlar dels equips Xperience pels canals corporatius i en lones i altaveus el dia de la cursa.

La polsera ‘Correm junts’

La cursa 2019 incorpora la polsera Correm Junts per tal que tothom qui ho vulgui es pugui implicar en difondre l’esdeveniment i recaptar fons per als projectes d’atenció a persones amb discapacitat de la Fundació Aspasim.

Les polseres es poden comprar per 3€ online o presencialment, al carrer de Cornet i Mas 46, de 10h a 16h.

La Fundació Aspasim

La Fundació Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que fa 80 anys que vetlla per a les persones amb discapacitat greu. Ofereix suport als centres educatius per a incloure els infants amb discapacitat a l’escola ordinària, té una escola pròpia pels infants que ho necessiten, fa formació sobre inclusió per a professorat, té tallers ocupacionals, gestiona una xarxa d’habitatges, manté un grup de contacontes infantil itinerant per les escoles.

Els ingressos de les inscripcions es destinen íntegrament a la Fundació Aspasim.

Més informació