El Cercle Artístic de Sant Lluc exposarà aquest any al Dipòsit del Rei Martí

13/09/2019 - 10:39

Cultura. Del 13 de setembre al 5 d'octubre, el Cercle Artístic de Sant Lluc porta la seva exposició anual al Dipòsit del Rei Martí.

Del 13 de setembre al 5 d'octubre, el Cercle Artístic de Sant Lluc porta la seva exposició anual al Dipòsit del Rei Martí.

‘La Col·lectiva’  de  SantLluc  és  la  manifestació  pública  del  potencial  artístic  d’aquesta  històrica  entitat  barcelonina  amb  més  de  cent vint-i-cinc anys de trajectòria i fortament vinculada al món de l’art i de la cultura, per la qual han passat personatges com Antoni Gaudí, els germans Josep i Joan Llimona, Eugeni d’Ors, Josep Puig i Cadafalch o Joan Miró  i  que,  actualment,  segueix  acollint  una  multitud  d’artistes  d’arreu que conflueixen a les instal·lacions de l’entitat i n’esdevenen el seu motor dia rere dia.

L’exposició s’organitza anualment amb l’objectiu d‘obrir les portes de l’entitat per donar a conèixer al públic l’obra i les inquietuds de totes  aquelles  persones  que  diàriament  alimenten  aquesta entitat  intercanviant  idees,  experiències  i  coneixements.

Aquesta  edició se celebra al Dipòsit del Rei Martí, redescobert l’any 2001 i a tocar de la Torre Bellesguard. Es tracta d’un edifici en forma de castell de l’arquitecte Antoni Gaudí, edificat sobre les restes de l’última fortalesa en què va viure, entre els anys 1408 i 1410, el rei Martí I l’Humà, d’aquí ve el nom del dipòsit d’aigües.

La inauguració se celebra el divendres, 13 de setembre, a les 19 h, i l’exposició estarà oberta de dimarts a divendres, de 17 a 20 h, i dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. L’entrada és gratuïta.