El Cinema Lliure arriba a la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall

11/01/2018 - 11:12

Cultura. Aquesta segona edició del cicle dona continuïtat al cicle estiuenc que se celebra a les platges de la ciutat.

Segurament tots hem sentit a parlar del cicle ‘Cinema Lliure a la Platja’, una oportunitat per veure grans pel·lícules acaronats per la brisa marítima de l'estiu. Ara a l'hivern, el cicle té continuïtat però en recintes més idonis per a l'època de fred. El cicle Cinema Lliure a les Biblioteques projectarà documentals del 16 de gener a l’11 d’abril de forma gratuïta en diverses biblioteques de Barcelona.

L’objectiu és continuar oferint el millor cinema independent al llarg de 12 documentals de producció catalana. Cada projecció s’acompanya d’un curt del cicle de Bibliocurts.

La Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall acollirà les dues primeres sessions del cicle Cinema Lliure. El dimarts, 16 de gener s’hi projectarà el documental ‘La Maleta mexicana’, de Trisha Ziff i el curt ‘Timelapse’, de Christian Avilés; i el dimarts, 23 de gener, ‘Freightened’, de Denis Delestrac, i el curt ‘El vals del autónomo’, d’Alberto Utreta. Tots dos passis comencen a les 19 hores.

La mostra és una iniciativa de Mago Production, Associació Meduses i Biblioteques de Barcelona, ​​amb la col·laboració de Bibliocurts – Festival de Curtmetratges de Biblioteques de Barcelona.