El districte de Sarrià – Sant Gervasi ja té guanyadors dels Punts de Llibre de Sant Jordi 2020

21/04/2021 - 13:35

Concurs. Ja és tradició que amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Districte de Sarrià-Sant Gervasi faci públic els noms dels guanyadors del concurs de Punts de Llibre. Moltes felicitats a tothom!

Ja és tradició que amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Districte de Sarrià-Sant Gervasi faci públic els noms dels guanyadors del concurs de Punts de Llibre. Moltes felicitats a tothom!

En un any encara marcat per la pandèmia de la covid-19, el districte de Sarrià – Sant Gervasi ha organitzat la cinquena edició del concurs de Punts de Llibre.

Davant la nombrosa participació i la bona qualitat dels originals es tornarà a fer una exposició per fer visibles les obres dels participants tant al veïnat com a altres persones interessades.

L’ exposició dels originals presentats al Concurs Premis Punts de Llibre Sant Jordi 2020 es pot visitar a la Seu del Districte (plaça Consell de la Vila, 7) del 22 al 30 d’abril, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 16 a 19 h, seguint totes les mesures de prevenció i seguretat de la covid-19 i amb un aforament de 6 persones.

Els punts de llibre guanyadors es distribuiran per les diferents llibreries i biblioteques del districte. Cada punt de llibre va acompanyat d’un poema de poetes com Jacint Verdaguer, Clementina Arderiu, Enric Casasses, Joan Brossa i Mercè Rodoreda.

Els guanyadors del concurs han estat:

Arnau Sanfeliu

José Antonio Oriol

Marc Manriquez

Ricardo Bravo

Santos Humberto Zúñiga