El Parc d’Atraccions Tibidabo reobre les seves instal·lacions amb dues certificacions d’espai segur

06/08/2020 - 13:32

Cultura i lleure. Dissabte 1 d’agost les instal•lacions van tornar a obrir a la ciutadania després que el PROCICAT valorés positivament les mesures de seguretat i els protocols establerts al Parc.

Dissabte 1 d’agost les instal•lacions van tornar a obrir a la ciutadania després que el PROCICAT valorés positivament les mesures de seguretat i els protocols establerts al Parc.

L’obertura s’ha dut a terme garantint en tot moment la màxima seguretat per a treballadors, treballadores i visitants amb el desplegament d’un paquet de mesures de protecció higièniques. A més, el Parc ha obtingut dues certificacions que avalen que es tracta d’un espai segur: Global Safe Site Excellence i Safe Tourism Certified.

Perquè tothom pugui gaudir de la millor experiència, amb la màxima normalitat possible i amb seguretat, el parc ha limitat l’aforament a un terç de la capacitat del recinte. També s’han adaptat algunes activitats i s’han potenciat les atraccions i els espectacles a l’aire lliure. Gairebé un 70% de les atraccions romandran obertes al públic.

El parc d’atraccions obrirà de dimecres a diumenge, de 12.00 a 21.00 hores entre setmana i fins les 22.00 hores els cap de setmana.

L’Àrea Panoràmica, l’espai de lliure accés al punt més alt de la ciutat, obrirà cada dia a partir de les 11.00 hores. Els dies que el Parc no estigui obert, s’hi podrà passejar i gaudir de les atraccions més emblemàtiques fins a les 19.00 hores.

Pel que fa a la restauració, s’ha potenciat el servei per emportar i s’han habilitat espais nous per menjar a l’aire lliure.

Una altra estrena és la nova aplicació mòbil del Tibidabo, amb la qual les persones visitants podran conèixer, en temps real, informació pràctica sobre el parc, com ara els temps per accedir a les atraccions o les activitats en curs. L’aplicació és gratuïta i està disponible per a iOS i Android.

Per tal d’accedir al parc d’una manera àgil i garantir la seguretat, es recomana adquirir les entrades anticipadament per mitjà del web del Tibidabo.

Quines són les mesures de seguretat i protecció?

Les mesures s’aplicaran a tot el recinte de manera temporal i s’aniran adaptant segons l’evolució de la normativa vigent i de les recomanacions de les diverses administracions i autoritats sanitàries. L’objectiu és garantir la seguretat de les persones visitants i de les persones que treballen al Tibidabo.

  • És obligatori l’ús de mascareta a tot el recinte, tret dels infants menors de 6 anys.
  • Distància de seguretat d’1,5 metres entre persones o entre unitats familiars.
  • Protocol de rentat de mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte, a les atraccions i als diversos espais del parc.

El parc ha extremat la neteja i desinfecció de tots els espais, atraccions i serveis.

S’ha senyalitzat el Parc amb recomanacions sobre les mesures higièniques i de protecció que cal seguir en tot moment.

Tibiclub

Per tal de garantir la mínima afectació a les famílies sòcies del Tibiclub, els abonaments es perllonguen pel mateix període de temps que el parc s’ha mantingut tancat.

Tibibusos

A partir de l’1 d’agost, el servei d’autobusos que arriba directament al Tibidabo ha tornat a donar servei de la manera habitual i seguint les mesures sanitàries corresponents.

Les parades de Tibibus es troben a:

  • Plaça de Catalunya,
  • Vall d’Hebron
  • Plaça de John F. Kennedy

Aparcament

Es pot estacionar a l’Aparcament B:SM Sant Genís i agafar el T2B per arribar al Parc, o anar directament a l’aparcament del cim del Tibidabo, on es pot reservar plaça amb una antelació mínima de 24 hores.