El Ple del Districte proposa Jordi García i la Fundació Putxet per a les Medalles d’Honor de Barcelona

13/02/2023 - 17:06

El Ple del Districte de Sarrià - Sant Gervasi ha aprovat per unanimitat proposar Jordi García i la Fundació Putxet com a candidats a les Medalles d'Honor de la ciutat 2023.

La Medalla d’Honor de Barcelona és un guardó que es va instituir l’any 1997 amb motiu de la celebració del centenari de l’agregació dels pobles del pla per distingir les persones o entitats que amb la pràctica de la seva tasca professional o social han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i les virtuts i els valors cívics.

Les Medalles d’Honor s’atorguen en dos àmbits, el de ciutat i els dels districtes. Cadascun dels deu districtes escull dues persones o entitats que mereixen la medalla d’honor per la seva tasca comunitària i s’aproven en els plens de Districte.

Candidats a Medalles d’Honor 2023 a Sarrià – Sant Gervasi

Jordi García i Pérez, metge de família, ja jubilat ha dedicat la seva vida professional tenint cura de la salut dels veïns i veïnes dels barris de muntanya. És també veí del barri de la Font del Mont, membre de l’Associació de Veïns de la Font del Mont i cofundador de la Companyia Fontmontina de Teatre.

Fundació Putxet, a més a més de la proposta de la Medalla d’Honor, aquesta entitat sense ànim de lucre està de doble enhorabona , ja que enguany celebra els seus 25 anys d’existència. La labor principal és la d’acollir noies i nois joves, d’entre els 18 i 25 anys, sense domicili i en risc d’exclusió social.