Una pilona tallarà l’accés de vehicles des del carrer de Negrevernís a la plaça del Consell de la Vila

07/09/2020 - 14:55

Mobilitat i transport. El 16 de setembre es tallarà el trànsit als vehicles a motor des del carrer de Negrevernís cap a la Plaça del Consell de la Vila. Es vol garantir la seguretat dels vianants i evitar-ne l’ús inadequat per part de furgonetes i camions.

El 16 de setembre s’instal·larà una pilona al carrer de Negrevernís cruïlla amb el carrer del Clos de Sant Francesc, costat Besòs, per tallar l’accés amb vehicles a motor a la plaça del Consell de la Vila i, així, garantir la seguretat dels vianants i evitar-ne l’ús inadequat per part de furgonetes i camions.

El tram del carrer de Negrevernís entre el carrer del Clos de Sant Francesc i la plaça del Consell de la Vila és una zona exclusiva per a vianants i per evitar-ne l’ús inadequat ha calgut instal·lar-hi una pilona que talli l’entrada de vehicles.

No es tracta d’un accés per a vehicles de càrrega i descàrrega i, en cas de necessitat, els vehicles podran accedir a aquest tram de carrer des del carrer Major de Sarrià i la plaça del Consell de la Vila.

Aquelles persones veïnes que no tinguin la targeta que dona accés a la pilona del carrer Major de Sarrià poden sol·licitar-la a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania:

  • Carrer d’Anglí, 31, baixos
  • De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
  • Sempre cal demanar cita prèvia

Les cites es poden concertar:

Més informació