Gerardo Pisarello, nou regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi

15/06/2015 - 09:21

Ajuntament. El nou regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi és Gerardo Pisarello, que és també el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i portarà l'àrea de Treball, Economia i Planificació Estratègica.

El nou regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi és Gerardo Pisarello, que és també el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i portarà l’àrea de Treball, Economia i Planificació Estratègica.

Els primers decrets del mandat 2015-2019, a través dels quals queda definida l’estructura política i executiva inicial del consistori, ja estan signats. La nova alcaldessa, Ada Colau, ha nomenat els 4 tinents d’alcalde, els membres de la Comissió de Govern i els regidors i regidores dels 10 districtes de la ciutat. També s’han nomenat els gerents de les principals àrees, dels districtes i d’alguns instituts municipals.

El nou Govern té 4 tinents d’alcalde: el primer és Gerardo Pisarello, al capdavant de l’àrea de Treball, Economia i Planificació Estratègica, que també serà regidor de Sarrià – Sant Gervasi; la segona, Laia Ortiz, que liderarà l’àrea de Drets Socials i Sant Andreu; el tercer, Jaume Asens, dirigirà l’àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència i Sants-Montjuïc; i la quarta, Janet Sanz, que assumirà l’àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i Nou Barris.

Així mateix, Colau ha determinat algunes de les regidories i delegacions sectorials com el Comissionat de Seguretat, que estarà a càrrec d’Amadeu Recasens i que dependrà directament de l’Alcaldia; la Regidoria d’Ocupació, Empresa i Turisme, amb Agustí Colom; la Regidoria de Cicle de Vida, Feminisme i LGTBI, amb Laura Pérez; la Regidoria d’Habitatge, amb Josep Maria Montaner; la d’Educació i Universitats, que serà liderada per Raimundo Viejo; la de Participació i Territori, per Gala Pin; i la de Mobilitat, per Mercedes Vidal. A la vegada, Gala Pin, serà la regidora de Ciutat Vella; Agustí Colom, de l’Eixample; Laura Pérez, de les Corts; Raimundo Viejo, de Gràcia; Mercedes Vidal, d’Horta-Guinardó, i Josep Maria Montaner, de Sant Martí.

El gerent municipal del nou Ajuntament és Jordi Martí Grau

En un altre decret ha quedat rubricada la nova organització executiva de les gerències i instituts municipals, en què destaquen Jordi Martí com a gerent municipal; Marta Clari Padrós, gerent de Coordinació i Recursos, i Jordi Ayala Roqueta, gerent de Presidència i Economia. A més, s’han designat els presidents i vicepresidents dels òrgans de govern dels organismes autònoms municipals i les entitats públiques empresarials que formen part de l’Ajuntament.

Més informació