Horaris d’estiu dels Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIADs) de Barcelona

21/06/2021 - 14:46

Dones. El PIAD de Sarrià – Sant Gervasi romandrà obert durant el mes de juliol i a l’agost restarà operatiu, a excepció del període del 4 al 20 d’agost inclòs. Recordeu que el servei funciona amb cita prèvia trucant al telèfon gratuït 900 922 357.

El PIAD de Sarrià – Sant Gervasi romandrà obert durant el mes de juliol i a l’agost restarà operatiu, a excepció del període del 4 al 20 d’agost inclòs. Recordeu que el servei funciona amb cita prèvia trucant al telèfon gratuït 900 922 357.

Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIADs) són un servei municipal de proximitat que ofereixen assessorament en tots aquells temes que interessen i preocupen les dones. Cada districte disposa d’un PIAD i el telèfon funciona en horari de de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i de dilluns a dijous de 16 a 19 hores.

A més a més del número de telèfon us podeu adreçar a ells per correu electrònic.

PIAD Sarrià – Sant Gervasi: piad_sarriasantgervasi@bcn.cat

 Serveis PIAD

A partir de la demanda de cita prèvia es programarà una cita per atenció telefònica des d’un número ocult en la franja horària acordada o un cita d’atenció presencial si es prefereix.

Fora d’aquests horaris, per urgències i durant les 24 hores del dia, us podeu adreçar al CUESB Tel. 900 703 030

Carrer de Llacuna, 25

Recorda que si fas una visita presencial al PIAD has de portar mascareta durant tota l’estona que siguis al centre.

Els serveis dels PIAD estan adreçats a les dones majors d’edat i a les noies de 12 a 17 anys que visquin, estudiïn o treballin a Barcelona (no cal estar empadronada). Entre els serveis més destacats que ofereixen els PIADs a dones a partir de 12 anys que viuen, estudien o treballen a Barcelona hi ha l’assessorament jurídic, l’acompanyament psicològic, la orientació sobre diferents recursos laborals, formatius, personals, legals, d’associacionisme de dones, espais de trobada i participació a través de diferents tallers i grups de dones.

Els PIADs ofereixen a les dones atenció individual i personalitzada per abordar les situacions en la seva complexitat. Per fer-ho, es realitza atenció grupal a través de tallers de temàtiques diverses (autoestima, dols i separacions, relacions afectives i sexuals, apoderament de les dones, autodefensa) i, també, atenció a través de grups de creixement personal i suport per a dones.

El servei, a més, també treballa des de la vessant comunitària i preventiva amb estratègies i projectes vinculats als territoris i a les commemoracions de les diades del 8 de març i del 25 de novembre.

PIADS a Barcelona

 

Juliol

Oberts

PIAD Ciutat Vella

PIAD Eixample

PIAD Les Corts

PIAD de Sants (a excepció del període del 19 de juliol al 31 de juliol inclòs que romandrà tancat)

PIAD Sarrià- Sant Gervasi

PIAD de Gràcia ( a excepció del període del 21 de juliol al 31 de juliol inclòs que romandrà tancat)

PIAD Horta-Guinardò

PIAD Nou Barris

PIAD Sant Andreu

PIAD Sant Martí

Agost

Oberts parcialment

PIAD Eixample

PIAD Les Corts

PIAD Sarrià- Sant Gervasi ( a excepció del període del 4 d’agost al 20 d’agost inclòs que romandrà tancat)

PIAD de Gràcia

PIAD Horta-Guinardó ( a excepció del període del 9 d’agost al 13 d’agost inclòs que romandrà tancat)

PIAD Nou Barris

Agost

Tancats

PIAD Ciutat Vella

PIAD de Sants

PIAD Sant Andreu

PIAD Sant Martí

Més informació