III Cursa Solidaria TheBoscoRun

24/01/2018 - 13:44

Diumenge, 28 de gener, de les 10 a les 13 h, torna la tercera cursa solidària ‘TheBoscoRun, projecte Repassem junts’, organitzada per l’Escola Salesians de Sarrià.

Diumenge, 28 de gener, de les 10 a les 13 h, torna la tercera cursa solidària ‘TheBoscoRun, projecte Repassem junts’, organitzada per l’Escola Salesians de Sarrià.

L’objectiu d’aquesta cursa solidaria és recaptar fons per al projecte Projecte Repassem Junts, que dóna suport acadèmic a nens i nenes del Districte de Sarrià – Sant Gervasi. Aquest projecte, que compta amb la col·laboració dels Serveis Socials de l’Ajuntament, consisteix a proporcionar, de dilluns a dijous, una estona d’estudi, un berenar i jocs a nens i nenes als quals s’ha detectat algun tipus de dificultat o mancança per al seu progrés acadèmic.

L’edat mínima per participar en aquesta competició serà de 3 anys i les inscripcions es podran formalitzar a la pàgina web fins al pròxim dia 24 abans de les 20 h. El preu de participació variarà en funció de l’edat del participant, en una forquilla que es mou entre els 5 i els 12 euros. A més a més, l’organització ha creat el dorsal solidari que va dirigit a tots aquells que vulguin participar a la cursa però no poden córrer.

Els dorsals es podran recollir al centre, abans de la sortida de la prova. Samarreta tècnica, dorsal, avituallament i servei de guarda-roba per a tots els participants. Les curses amb xip són les de la categoria general, cadet i juvenil.

El dia de la competició arrencarà a les 10 del matí amb les proves dels més grans. En total seran quatre les curses inicials, de 5 quilòmetres cadascuna, per les categories d’entre 14 i 17 anys, d’entre 18 i 30 anys, d’entre 31 i 49 anys i per als majors de 50 anys. A partir de les 10.50h serà el torn de la categoria juvenil i els cadets, amb curses de 2 quilòmetres. El lliurament  de premis general, juvenil i cadet es realitzarà a les 11.30h.

Les curses  infantils, els alevins, els benjamins tindran entrada i sortida al pati de l’escola Salesianes Santa Dorotea. Els pre-benjamins clouran la jornada amb una cursa de dues voltes a l’interior del centre.

L’esdeveniment recull fons econòmics per contribuir a finançar el projecte Repassem Junts que dóna suport acadèmic a nens i nenes del districte.

 

En aquest enllaç podràs fer la inscripció i consultar l’horari de les diferents curses per categories.