La Mercè a Sarrià – Sant Gervasi

15/09/2020 - 14:09

Cultura i lleure. El 24 de setembre, als jardins de Ca n’Altimira, podrem assistir al conjunt d’actuacions “Gaudeix la vida” dins el marc del Festival Mercè Arts de Carrer (MAC) en diferents horaris. L’entrada és gratuïta i cal reserva prèvia.

El 24 de setembre, als jardins de Ca n’Altimira, podrem assistir al conjunt d’actuacions “Gaudeix la vida” dins el marc del Festival Mercè Arts de Carrer (MAC) en diferents horaris. L’entrada és gratuïta i cal reserva prèvia.

El Festival Mercè Arts de Carrer (MAC) arriba al districte amb l’oferta múltiple “Gaudeix la vida”. Es podrà accedir als jardins de Ca n’Altimira, el 24 de setembre, en els següents horaris:

  • De 11 a 12.15 h
  • De 12.45 a 14.00 h
  • De 15.30 a 16.45 h
  • De 17.00 a 18.15 h
  • De 18.30 a 19.45 h

A l’espectacle “Gaudeix de la vida” podrem prendre part en les actuacions de:

David Pinyol: Dinamització itinerant (Barcelona)
Abans que comenci l’espectacle, podrem fer boca amb la proposta, fresca i divertida dels personatges del David Pinyol, a més, compta amb la col·laboració d’un DJ.

Una Mika: Sueña (Barcelona)
Una companyia que aplega en els seus espectacles dansa, música, teatre, clown i tecnologies diverses ens proposa un muntatge ple d’imatges i sensacions en el qual fins i tot les fruites i verdures fan música.

Matito: Daltabaix (Catalunya)
En Matito viu feliç amb la seva amiga, l’ovella Xisqueta. Què farà quan un dia desaparegui? En aquest espectacle de titelles coneixerem un titella de guant que s’ha fet famós pel seu humor, els gags que protagonitza i la seva irreverència.

Lukasz Puczko Marionettes: Burek – El gos marioneta (Polònia) Totaal Theatre
Ens ho passarem realment bé veient actuar Lukasz Puczko, un artista polonès que ha estudiat al departament de Titelles de Bialystok (Acadèmia de Teatre de Varsòvia) i que fa prop de nou anys que treballa amb titelles i marionetes arreu del món.

Les Lloronas: Xim, xim, llegim (Barcelona) Branislav Grbic
Anna Castells i Neus Gispert interpreten un espectacle amb dramatúrgia i direcció de Les Lloronas, un col·lectiu que integren juntament amb Iona Balcells. En l‘espectacle, hi participa el violinista serbi instal·lat a Barcelona Branislav Grbic, tot un expert en música balcànica, sefardita, irlandesa i turca.

Com aconseguir les entrades

S’han habilitat dues vies per aconseguir les localitats:

  • Per internet: a través del web i l’aplicació
  • Per telèfon: a través de l’Oficina Ciutadana de Cultura 93 316 10 00 (de 10 a 15 h)

Es poden reservar 5 entrades per persona i dia.