L’Antàrtida celebra 35 anys

06/07/2022 - 14:11

Cultura. Sarrià acull aquest any l'aniversari d’una de les seves escoles de música amb més tradició.

Corria l’any 1987 quan la vivenda de l’artista Tortell Poltrona acollia els inicis del centre fundat pel seu germà l’Oriol, actual director del centre. L’escola es creava amb l’objectiu de fer viure la màgia de la música a l’alumnat, amb la intenció de convertir-ho en una vivència personal.

Des d’aleshores, el centre, que actualment es troba al carrer de Bonaplata, ha anat creixent fins a donar cabuda a 300 estudiants cada curs. Ofereixen concerts al Centre Cívic Casa Orlandai i al Centre Aragonés i tradicionalment també havien participat molt activament a la Festa Major de Sarrià.

Durant l’any 2020, amb la pandèmia, l’Antàrtida va aconseguir alegrar els dies de les famílies que en formaven part, fent entrar a diari la música a les llars. L’alumnat va tocar més que mai, amb classes i assajos online, amb totes les famílies com a espectadores de luxe.

Ara, amb la celebració dels seus 35 anys i amb el seu fundador apunt de jubilar-se, el centre es prepara per una refundació en la que volen créixer encara més i obrir-se al barri amb nombroses activitats.