L’Escola de Futbol Vallvidrera inicia els entrenaments

16/09/2021 - 10:30

ESPORT. Després de l’estiu i amb les piles carregades és l’hora de retrobaments entre companys d’equip!

Coincidint amb l’inici del curs escolar, l’Escola de Futbol Vallvidrera reprèn l’activitat aquest dilluns, 13 de setembre. Comença una nova temporada que l’entitat afronta amb molta il·lusió i amb ganes de seguir oferint uns entrenaments pioners i de qualitat.

Després de l’estiu i amb les piles carregades és l’hora de retrobaments entre companys d’equip, així com de conèixer i fer nous amics i amigues.

Dilluns i dimecres entrenen els equips prebenjamins i els benjamins de 17.30 a 18.45 hores i els infantils de 18.00 a 19.15 hores. Els dimarts i els dijous és el torn dels menuts i les menudes des de les 17.30 fins a les 18.45 hores i dels equips aleví i cadet de 18.00 a 19.15 hores.

Paral·lelament, per poder acomplir les mesures i protocols covid vigents, l’Escola de Futbol Vallvidrera demana a tots els participants la màxima responsabilitat. Tot i que no cal utilitzar la mascareta durant l’activitat esportiva sí que és obligatòria en entrar i sortir de les instal·lacions o per circular pel recinte, entre d’altres.

Malgrat aquestes restriccions imposades per la situació epidemiològica, des de l’EF Vallvidrera esperen la màxima assistència per poder començar una temporada nova i il·lusionant.