L'Òpera en Ruta torna a Sarrià - Sant Gervasi

24/04/2019 - 09:58

Cultura. Del 3 al 12 de maig, el districte s’omplirà de propostes relacionades amb el món de l’òpera i es podrà gaudir de diverses activitats programades pels diversos equipaments públics i entitats locals.

Sarrià - Sant Gervasi torna a gaudir i descobrir l’òpera en directe amb la convocatòria de la vuitena edició del festival “Òpera en ruta”, en la qual s’estrena la figura de la padrina d’honor, que enguany serà la soprano Carmen Bustamante.

Del 3 al 12 de maig, el districte s’omplirà de propostes relacionades amb el món de l’òpera, i com ja és tradició, es podrà gaudir de les activitats programades pels diversos equipaments públics i entitats locals.

L’acte inaugural serà un homenatge a Carmen Bustamante, soprano de carrera internacional i professora del Conservatori del Liceu, resident al districte, que ens acompanyarà en aquest  repàs a la seva trajectòria artística, com a agraïment per la seva significativa aportació al món de l’òpera, especialment a Barcelona, a través del seu art, de la docència i de les seves iniciatives.

La vuitena edició de l’“Òpera en ruta” ens ofereix l’ocasió de gaudir d’obres de grans autors clàssics, però també hi ha espai per a la creació més actual, fent especial atenció al públic més jove. Podreu participar en diversos actes, conferències, espectacles infantils, itineraris d’òperes als carrers de Sarrià, i concerts.

Un any més, us convidem que dissenyeu la vostra pròpia ruta d’òpera combinant gèneres i espais, i compartint el plaer de gaudir dels grans autors de tots els temps.