L'Òpera en Viu arriba als comerços de Sarrià

12/09/2019 - 15:06

Cultura. Dijous, 19 de setembre, a partir de les 17.30 h, 10 comerços de l'Eix Sarrià comptaran amb actuacions d'òpera en directe, creant una ruta lírica que es podrà seguir fins les 20.30 h.

Dijous, 19 de setembre, a partir de les 17.30 h, 10 comerços de l'Eix Sarrià comptaran amb actuacions d'òpera en directe, creant una ruta lírica que es podrà seguir fins les 20.30 h.

Òpera al Comerç vol, d’aquesta manera, apropar aquest gènere líric a tots els ciutadans de la ciutat, a més de reforçar el coneixement del comerç de proximitat de Barcelona.

Des del 4 de maig i fins el 15 de novembre, cada divendres de 17.30h a 20.30h, més de 200 botigues dels eixos comercials de Barcelona Comerç es converteixen en l’escenari per  l’actuació de cantants d’òpera que interpreten diverses àries i cançons napolitanes, relacionant cada peça lírica amb l’activitat del comerç que acull l’actuació.

En total, es poden sentir cada divendres 10 cançons diferents a 10 botigues de l’eix comercial protagonista aquell dia, creant una ruta lírica que els clients poden seguir. Totes les actuacions comencen de forma simultània a les 17.30h i es repeteixen cada 15 minuts fins a les 20.30h, facilitant, així, el passeig de botiga a botiga, a tots aquells que vulguin escoltar les diferents peces 

Per aquesta activitat, Barcelona Comerç compta amb la col·laboració d’Òpera Jove de Catalunya, entitat integrada per persones vinculades al món de la lírica des de molts àmbits diversos i que treballa en la difusió de l’òpera a casa nostra, potenciant, de forma destacada, el nou talent líric català.