L’objectiu és gaudir de cada mossegada mentre es contribueix al benestar de les economies locals i al cuidat del nostre planeta.
Gírgola, coliflor i avellanes: una combinació única de textures i sabors
El festí comença amb una combinació única de gírgola, coliflor i avellanes. Aquest plat promet despertar el paladar amb textures irresistibles i sabors que capturen l’essència de la temporada.
Girella amb puré de nyàmera, flor de fonoll i brou de porro: una explosió de colors i gustos
La festa continua amb una girella acompanyada de puré de nyàmera, flor de fonoll i brou de porro. Aquest plat ofereix una explosió de colors i gustos que reflecteixen la diversitat de les hortalisses de temporada, creant una experiència culinària visualment impressionant.
Guisat de tripa de bacallà amb cigró i bunyol de botifarra negra: una fusió de sabors del mar i cuina catalana
El plat principal és un guisat de tripa de bacallà amb cigró i bunyol de botifarra negra. Aquesta creació innovadora combina ingredients marins amb l’essència autèntica de la cuina catalana, oferint una experiència gastronòmica única i deliciosa.
“Carrot cake” amb mató cremós: clausura dolça amb un classic revisitat
Per posar punt final a aquesta festa culinària sostenible, es presenta un clàssic revisitat: el “Carrot Cake” amb mató cremós. Aquest postre ofereix una combinació dolça i reconfortant que tancarà la jornada amb gust i satisfacció.
Bon profit i feliços Reis!