Mobile Week ‘Amb quina freqüència visites al Dr. Google? Com posar límits a la hipocondria digital’

11/02/2019 - 14:14

En el marc de la programació de la Mobile Week.

Divendres, 15 de febrer a les 12 h, podeu participar en el taller ‘Amb quina freqüència visites al Dr. Google?’ Com posar límits a la hipocondria digital’ que tindrà lloc al  Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), en el marc de la programació de la Mobile Week.

La cibercondria o hipocondria digital descriu el comportament d’una persona hipocondríaca que busca de forma obsessiva informació mèdica a internet per comprovar si els símptomes que té, o creu tenir, es deuen a una malaltia greu. Si bé internet pot resultar positiu i ser l’empenta d’alguns per consultar a un centre d’atenció mèdica, llegir constantment sobre símptomes i malalties pot generar angoixa i preocupació innecessària.

Impartit per Paula Gubern metge de l’ Hospital Vall Hebron, es treballarà en grup per qüestionar la utilitat d’internet en l’àmbit de la salut sense l’aprenentatge específic per interpretar tota la informació que conté. També es debatrà el perill que suposa substituir l’opinió d’un professional especialista per un motor de cerca web com Google.

Més informació