'Noves Mirades', formació de teatre social

17/09/2021 - 12:11

Cultura. Durant tota la tardor i des del Programa d’Interculturalitat del Districte, el grup de Teatre social "Jo puc fer-ho", dinamitzat per La Xixa Teatre, us conviden a l'Espai Creatiu de Teatre Social "Noves Mirades".

Durant tota la tardor i des del Programa d’Interculturalitat del Districte, el grup de Teatre social "Jo puc fer-ho", dinamitzat per La Xixa Teatre, us conviden a l'Espai Creatiu de Teatre Social "Noves Mirades".

Des d’una perspectiva on s’entén que les arts escèniques són importants per propiciar el canvi social, la formació treballarà les eines necessàries per desenvolupar el Teatre Social, el Teatre Fòrum i la Performance amb diferents sessions.
Es treballà amb històries de vida, les relacions humanes, les diferències i les coincidències que es trobaran en el grup, fent servir el teatre com a eina d’expressió i de transformació personal i social, des d’una mirada intercultural i intergeneracional.

El dimarts, 28 de setembre, a les 17 h al Centre Cívic de Can Castelló, realitzaran una sessió informativa per explicar amb més concreció com es desenvoluparà l’Espai Creatiu de Teatre Social ‘Noves Mirades’.

Les sessions seran cada dimarts de 17 a 19 h mitjançant modalitat en línia o presencial al Centre Cívic Can Castelló en funció de l’evolució epidemiològica.

Per demanar més informació i fer la inscripció poder escriure per Whatsapp o correu electrònic o bé trucant al número de telèfon.

Telèfon: +34 625277263

Correu electrònic: activitats@laxixateatre.org