Oberta la convocatòria de la 4ª edició de Bibliocurts, explora la teva creativitat

12/07/2018 - 14:15

Cultura. En aquesta quarta edició, la convocatòria per presentar les obres estarà oberta fins al 7 d’octubre de 2018 i el festival se celebrarà del 19 al 29 de noviembre a la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall.

Bibliocurts, el Festival de Curtmetratges de Biblioteques de Barcelona i del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, té com a objectiu promoure el curtmetratge com a mitjà d’expressió audiovisual, i que contribueix al seu reconeixement i difusió tot relacionant-lo amb la ciutat de Barcelona i també amb les biblioteques públiques.

En aquesta quarta edició, la convocatòria per presentar les obres estarà oberta fins al 7 d’octubre de 2018 i el festival se celebrarà del 19 al 29 de noviembre a la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall.

Els curtmetratges poden ser de ficció o documentals i la duració máxima ha de ser de 30 minuts, inclosos els crèdits. No es poden presentar obres ja presentades a edicions anteriors de Bibliocurts.

Els premis de les tres seccions (Barcelona en curt, Megacurt i Bibliocurts Jove) els atorgarà un jurat format per Laura Ferrés, directora, guionista i productora del curt ‘Los desheredados’, guanyador del premi Gaudi i Goya 2018; Mariana Hristova, programadora i crítica cinematogràfica; Queralt Pons, responsable del programa de promoció internacional del curtmetratge català, ‘Shortcat’, i Núria Perearnau, representant del Consorci de Biblioteques. El premi del públic serà atorgat pel vot dels assistents a les projeccions.

El lliurament dels premis tindrà lloc l’últim dia del festival, 29 de novembre de 2018, amb la presencia dels membres del jurat, el públic i els guardonats.

Consulteu les bases en el document adjunt.

Més informació