Obres al districte de Sarrià - Sant Gervasi

09/08/2021 - 12:25

Urbanisme. Durant tot l’any, i especialment, a l’estiu es duen a terme obres de millora a diferents zones del districte. Les actuacions tenen diferents graus d’afectació. Us agraïm per avançat la vostra comprensió.

Durant tot l’any, i especialment, a l’estiu es duen a terme obres de millora a diferents zones del districte. Les actuacions tenen diferents graus d’afectació. Us agraïm per avançat la vostra comprensió.

Als mesos de juliol i agost s’han dut a terme actuacions als diferents barris del districte, algunes ja han finalitzat i se’n preveuen algunes de noves al llarg de l’any. Us hem preparat un petit resum.

Agost

Obres a la Via Augusta amb el carrer de Vallmajor

 Els treballs de millora comencen dilluns, 16 d’agost fins dimecres 18 d’agost, en horari de 8 a 20 hores. Les obres consisteixen en la realització de noves vorades de granet i la instal·lació d’un gual B-120 a la cantonada de la Via Augusta amb el carrer de  Vallmajor (cantonada Besòs-Mar).

 

Afectacions per obres per construcció del nou equipament de Sarrià

Les obres comencen diumenge, 1 d’agost, i es perllongaran fins a l’any 2023. El tram afectat és el del passeig de la Bonanova entre el carrer Major de Sarrià i la Via Augusta.

https://eldigital.barcelona.cat/afectacions-per-obres-per-construccio-del-nou-equipament-de-sarria_1092366.html

Afectacions al trànsit per al cap de setmana del 7 i el 8 d’agost

Obres de millora del paviment de la calçada de la ronda del General Mitre i tasques de pavimentació a la ronda de Dalt. Les actuacions comporten talls de circulació i afectacions al trànsit.

https://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca/noticia/afectacions-al-transit-per-al-cap-de-setmana-del-7-i-el-8-dagost_1094202

https://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca/noticia/obres-de-millora-del-paviment-de-la-calcada-de-la-ronda-del-general-mitre_1090456

 

Urbanitzacions

Del 6 d’agost al 4 de desembre

Urbanització del carrer de Lleó XXIII entre el carrer de Mas Yebra i el passeig de Sant Gervasi

 Del 16 d’agost al 12 de febrer del 2022

Urbanització del carrer de Maó entre els carrer de Ganduxer i Mandri

Del 23 d’agost al 20 de gener del 2022

Urbanització del carrer de les Escoles Pies entre els carrers dels Vergós i el de Carrencà

 Serveis bàsics

Fins al 29 d’agost

Substitució de la xarxa dacer i de la cambra reguladora de les canalitzacions de gas de la plaça de Francesc Macià, costat besos. Tot el traçat serà entubat menys l’obertura de les rases de llançament i recepció de la canonada.

 

Setembre

 Del 2 de setembre al 4 de desembre

Urbanització del carrer de Vico, entre el carrer de Freixa i la Via Augusta

Obres de pacificació en quatre entorns escolars al districte de Sarrià-Sant Gervasi dins el projecte municipal de ‘Protegim les escoles’.

https://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca/noticia/avanca-la-pacificacio-dentorns-escolars_1087606

 

2021

Centres Educatius Projecte i SIL

Carrer de Mas Yebra entre el carrer de Lleó XIII i l’avinguda del Tibidabo; la cantonada de l’avinguda del Tibidabo amb el carrer de Mas Yebra; l’avinguda del Tibidabo entre els carrers de Roman Macaya i de Garcia Mariño; carrer de Roman Macaya entre l’avinguda del Tibidabo i el carrer de Lleó XIII.

Centre Educatiu Infant Jesús

Travessera de Gràcia entre els carrers d’ Alfons XII i de Aribau; carrer de l’Avenir entre els carrers d’Aribau i de Dénia.

Centre Educatiu Nostra Senyora de Lurdes

Carrer de Lincoln entre els carrers de Laforja i de Madrazo; carrer de Madrazo entre el carrer de Balmes i la Via Augusta.

2022

Escola Orlandai

Centre Educatiu Canigó

Centre Educatiu Decroly

The Benjamin Franklin International School

OAK House

 

Més informació