Programació del PIAD al setembre

20/07/2017 - 08:42

Dones. Els PIADs de la ciutat de Barcelona ja estan pensant en la tornada de vacances.

De cara al darrer trimestre de l’any, el PIAD de Sarrià-Sant Gervasi presenta una programació amb activitats de tot tipus per treballar la felicitat i la realització personal de la dona.

Activitats gratuïtes. Inscripcions al PIAD de Sarrià-Sant Gervasi.  Tel 93 200 26 02 piad_sarriasantgervasi@bcn.cat . Pl Consell de la Vila, 7

Grup de creixement personal per a dones
Els dimarts de 10 a 12 h
Del 19 de setembre al 19 de desembre
Lloc: Centre Cívic Casa Orlandai
Espai col·lectiu per treballar les nostres necessitats, inquietuds, malestars i desitjos , promovent una millor autoestima i el creixement de cadascuna desde la consciència i perspectiva de gènere, potenciant l’apoderament i la xarxa entre dones.

Taller Risoteràpia
Divendres de 10 a 12 h
Del 22 de setembre al 15 de desembre
Lloc: Centre Cívic Pere Pruna
Taller d’autocura per a dones a través de l’experiència del riure. Espai per a alliberar tensions i reduir l’estrès, enfortir les relacions interpersonals i potenciar les habilitats comunicatives des d’una visió positiva, incentivar la motivació i la creativitat, experimentar el plaer de riure i gaudir d’allò senzill. A través de jocs i dinàmiques que influeixen en l’estat anímic i sensorial.

Taller d’autoestima ‘El meu cos, el meu territori’
Dijous, de 17.30 a 19.30 h
19 d’octubre>21 de desembre (20 hores)
Lloc: Centre Cívic Sarrià
Espai per a dones que vulguin aprofundir en el funcionament del cos, la ment i les emocions. Treballarem l’expressió a través del moviment i la presa de consciència, afavorint el benestar, la salut emocional, física i relacional, potenciant els propis recursos, habilitats i competències.

Taller Dona i esport
Dilluns i dimecres de 18 a 19 h
D’octubre 2017 a juny 2018
Lloc a concretar (Centre de salut, CAP)
Sessions de relaxació,  tonificació, control postural i gimnàstica suau, concebut com un espai de relació i autocura, especialment indicat per a dones que cerquen un espai per relacionar-se i dedicar-se temps a si mateixes.