Reparació del clavegueram de l’avinguda de J.V. Foix i la rotonda de Can Caralleu

10/07/2020 - 14:57

Mobilitat i transport. Dilluns dia 13 de juliol, a partir de les 9.30 del matí, i fins el 10 de setembre es tallarà el carril lent de la calçada en sentit mar de l’avinguda de J.V. Foix

Dilluns dia 13 de juliol, a partir de les 9.30 del matí, i fins el proper 10 de setembre es tallarà el carril lent de la calçada en sentit mar de l’avinguda de J.V. Foix per reparar el col·lector que es troba a la cruïlla amb la rotonda de Can Caralleu.

El passat 18 de juny, van començar les obres de reparació estructural del col·lector situat al costat Llobregat – mar de l’avinguda de J.V. Foix amb la rotonda de Can Caralleu. Durant aquestes setmanes s’ha rebaixat la cota del solar per arribar al col·lector, que es troba a 17 m de la cota actual i s’ha enderrocat el mur de la finca adjacent. A més, s’han començat a fer sondejos amb dues màquines.

Les afectacions al trànsit de vehicles durant aquestes setmanes han estat puntuals, però per continuar els treballs a partir d’aquest moment cal l’ocupació fixa del l’avinguda de J.V. Foix:

  • 13 de juliol a 10 de setembre: ocupació fixa del carril lent de la calçada sentit mar de l’avinguda de J.V. Foix.
  • 15 de setembre al 22 de desembre: ocupació puntual amb cotxe pantalla, com s’havia fet fins ara.

Donada la complexitat de la situació es podrien donar afectacions a:

  • Carrer de Gaspar Cassadó
  • Zona de sortida del parc de l’Oreneta
  • Carrer dels Esports