Roses contra l'oblit. Roses contra la soledat de la gent gran

09/04/2019 - 12:40

Sant Jordi. El pròxim 23 d’abril Amics de la Gent Gran mobilitza a les més de 1.700 persones voluntàries que formen part de l’entitat, les quals portaran més de 1.000 roses naturals i llibres als domicilis de persones grans.

Amics de la Gent Gran llança la campanya de sensibilització Roses Contra l’Oblit per convertir la tercera causa de discriminació social, l’edatisme, en un motiu d’orgull. Realitzada pels nois i noies del programes d’inserció laboral de la Fundació Pare Manel, la Rosa Contra l’Oblit, fermall fet de roba i feltre, simbolitza doncs l’orgull d’envellir.

El pròxim 23 d’abril Amics de la Gent Gran mobilitza a les més de 1.700 persones voluntàries que formen part de l’entitat, les quals portaran més de 1.000 roses naturals i llibres als domicilis de persones grans amb l’objectiu de tornar a fer-les partícips del Sant Jordi. Pocs dies abans, el 18 d’abril, es replicarà aquesta activitat a més de 30 residències de la província de Barcelona amb 2.500 roses entregades a persones grans.

Totes aquelles persones implicades en la causa poden adquirir la seva rosa a la botiga solidària d’Amics de la Gent Gran o a les botigues a Catalunya d’Abacus Cooperativa, Natura o Casa del Libro. La recaptació del producte va destinada íntegrament a combatre la soledat de les persones grans a través dels programes socials de l’entitat.

Premi Voluntariat 2018

Durant el passat 2018, Amics de la Gent Gran va donar suport a 1.758 persones grans, gràcies a la tasca desinteressada de 1.901 persones voluntàries i l’ajuda de 3.813 persones sòcies i donants i va rebre el Premi al Voluntariat 2018 de la Generalitat de Catalunya.