Rua de professors i alumnes d’hostaleria de 17 països d’Europa

28/11/2019 - 13:58

Activitat. Dilluns, 2 de desembre, a les 16 hores tindrà lloc la Rua de professors i alumnes de 23 escoles d’hostaleria de 17 països d’Europa, en el marc del ‘ Schools Christimas in Europe Event 2019’.

Dilluns, 2 de desembre, a les 16 hores tindrà lloc la Rua de professors i alumnes de 23 escoles d’hostaleria de 17 països d’Europa, en el marc del ‘ Schools Christimas in Europe Event 2019’.

Enguany, els encarregats d’organitzar l’activitat són l’Escola Superior d’Hostaleria  Sant Ignasi – Jesuïtes de Sarrià juntament amb el Districte.

En la Rua hi participaran unes 150 persones de les diferents escoles d’hostaleria d’Armènia, Croàcia, Estònia, Itàlia, Lituània, Luxemburg, Polònia, Portugal, Romania, Rússia, Eslovènia, Suècia, Holanda, Ucraïna, França, Irlanda i Espanya.

La rua serà de caràcter festiu, anirà acompanyada per una batucada i les diferents escoles lluiran la bandera del seu país.

L’intercanvi, que s’organitza cada any a una ciutat d’Europa diferent, celebra enguany la seva 26a edició a Barcelona.

La Rua està dins del marc dels intercanvis amb l’estranger organitzat per ‘Schools Christmas in Europe Event 2019’ que consisteix en diverses activitats durant 6 dies (del dia 1 al dia 6 de desembre). Es faran diversos tallers, construcció d’estands de cada escola, rua de professors i alumnes, tasts de vins,  pessebre vivent, missa, visita modernista per la ciutat, activitats culturals nadalenques a l’escola, concurs de cuina i sopar de gala.

El programa de l’acte serà el següent:

16:00 h: Sortida de la Rua des de l’escola per General Vives fins a arribar a Major de Sarrià.

16.30 h: Arribada a la Plaça del Consell de la Vila on es realitzarà uns parlaments a càrrec de Regidoria del Districte i una cantada de tres nadales a càrrec dels alumnes. En cas de pluja està reservada la Sala de Plens.

17:00 h: Sortida de la Plaça Consell de la Vila i tornada a l’escola per Major de Sarrià, Dolors Monserdà, Carrasco i Formiguera fins a arribar a l’escola.