Sarrià – Sant Gervasi celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

17/11/2022 - 13:55

Solidaritat. Diumenge, 20 de novembre, a les 11.00 h, tindrà lloc l’acte central a la plaça del Consell de la Vila, 7.

Diumenge, 20 de novembre, a les 11.00 h, tindrà lloc l’acte central a la plaça del Consell de la Vila, 7.

El 3 de desembre de 1992, l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir proclamar aquest dia com el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i des d’aleshores se celebra arreu del món.

El districte de Sarrià-Sant Gervasi i la Taula d’Entitats de Persones amb Discapacitat realitzaran l’acte central per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, diumenge 20 de novembre, de les 11.00 a les 14.00 h, a la plaça del Consell de la Vila, 7.  L’acte comptarà amb aquestes mesures d’accessibilitat: espai accessible per persones amb mobilitat reduïda, servei d’interpretació en llengua de signes i servei de subtitulació en directe.

Programació

Diumenge, 20 de novembre

Acte central de commemoració, d’11.00 a 14.00 h

Plaça del Consell de la Vila

Festa amb Espectacles inclusius

11.00 h. Xocolatada per a tothom

Es penjarà una pancarta commemorativa del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la façana de la seu del Districte. Aquesta pancarta va ser elaborada l’any 2020, durant la pandèmia, per persones amb discapacitat de diferents entitats del districte.

Actuacions dels Gegants de Sarrià, els Grallers de la Colla de Sarrià i els Tabalers i Tabalets de Sarrià

11.35 h. Benvinguda a l’Arbre dels desitjos. Durant el matí podrem penjar a l’arbre el desig més important per a cadascú. Anirem veient com s’omple de les il·lusions i els desitjos de totes les persones assistents a la festa.

11.40 h. Parlaments d’autoritats i manifest en primera persona per part de persones usuàries d’entitats del districte.

11.50 h. Màgia i globoflèxia

12.10 h. Country inclusiu

12.50 h. Zumba inclusiva

13.45 h. Fi de festa

També, de les 11.00 a les 13.00 h, hi haurà la Fira d’entitats: tallers adreçats a tothom i exhibició dels productes artesanals creats per persones usuàries de centres ocupacionals i entitats de persones amb discapacitat del districte: AIS Ayuda a la Infancia sin Recursos, Aspasim STO, Associació Centre Pedralbes, Auxilia EAD, Centre Mas Sauró, Fundació Estímia i Fundació Teas.

I a més d’adquirir productes de la Fira, també rebreu un obsequi de regal: un buf per al coll de commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.