Sarrià – Sant Gervasi renova el conveni de gestió del Centre Cívic Casa Orlandai

10/01/2019 - 10:53

Equipaments. L’Associació Cultural Casa Orlandai seguirà al capdavant del projecte del 2019 al 2022.

El regidor de Sarrià – Sant Gervasi, Jaume Asens, i la presidenta de l’Associació Cultural Casa Orlandai (ACCO), Marta Masats, han signat el nou conveni de col·laboració per la gestió cívica del Centre Cívic Casa Orlandai 2019-2022.

La gestió cívica és un instrument de participació, que permet atribuir a una entitat sense ànim de lucre la gestió d’activitats, equipaments i serveis municipals, amb l’objectiu de fomentar la participació del teixit social a la gestió i programació de l’equipament, entre d’altres.

L’Associació Cultural Casa Orlandai, és una entitat sense ànim de lucre que es va constituir l’any 2007 com a plataforma veïnal per reivindicar que l’edifici municipal Casa Orlandai fos un equipament de proximitat per al barri de Sarrià. En l’actualitat agrupa 288 socis, dels quals 224 ho son a títol individual, 21 famílies i 43 entitats, vinculades al barri de Sarrià, sent per tant una associació plural i amb capacitat d’organització i representativitat, que participa en la vida associativa del barri,  fent xarxa amb les entitats i associacions del  barri, del districte i de la ciutat, dinamitzant i desenvolupant el teixit associatiu del barri per aconseguir fer-lo més participatiu, creatiu, cohesionat, innovador, cultural, solidari i sostenible.

A més té un arrelament, una història i una reconeguda experiència en l’àmbit de la promoció social, cultural i de la participació ciutadana del barri de Sarrià, i per tant es considera  l’entitat capacitada per dur a terme el servei objecte del conveni.