Setmana d’activitats solidàries al Districte de Sarrià – Sant Gervasi

05/12/2019 - 10:43

Nadal solidari. Consulteu les activitats solidàries que es fan des del Districte de Sarrià – Sant Gervasi durant la primera quinzena del mes de desembre.

Consulteu les activitats solidàries que es fan des del Districte de Sarrià – Sant Gervasi durant la primera quinzena del mes de desembre.

Hi haurà Mercadillo solidari al centre Cívic Vil·la Florida, de l’11 al 14 de desembre, Òpera solidària al Teatre de Sarrià, el 13 de desembre, la 8 a Mostra del Farró, el 14 de desembre i l’acte de l’Escola de Dansa Yisbell a favor del recapte de la Marató de TV3, per les Malalties minoritàries, també el 14 de desembre.

‘Mercadillo’ solidari al Centre Cívic Vil·la Florida

 L’AECC de Sarrià- Sant Gervasi organitza, un any més, en col·laboració amb el Districte de Sarrià – Sant Gervasi el mercat solidari  de Nadal a favor de la lluita contra el càncer.

De dimecres 11 a divendres  13 de desembre se celebra, al Centre Cívic Vil·la Florida, el Mercat solidari de Nadal que pretén aconseguir la col·laboració i la implicació de tothom en la lluita contra el càncer. Al mercat trobareu objectes decoratius, complements de moda o per a la llar, joguines, manualitats, articles de papereria, perfumeria, guarniments nadalencs i productes d’alimentació artesanal.

Activitat a càrrec de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Districte de Sarrià-Sant Gervasi

Mercat solidari en favor de l’AECC del Districte de Sarrià- Sant Gervasi

De dimecres 11 a divendres 13 de desembre de 10 a 21 h

Dissabte, 14 de desembre,  de 10 a 14 h

Centre Cívic Vil·la Florida

Carrer de Muntaner, 544 – Barcelona

 

Òpera Solidària al Teatre de Sarrià

Divendres, 13 de desembre, a les 20 h, participa del concert en benefici de ‘No somos invisibles’

Un any més, el Teatre de Sarrià organitza el III concert d’Òpera Solidària en benefici de l’associació ‘No somos invisibles’, entitat que treballa per la integració social i laboral de persones amb paràlisi cerebral.

L’espectacle se celebra divendres, 13 de desembre, a les 20 h, i compta amb un excepcional cartell d’artistes, que oferiran les àries més conegudes d’òpera i sarsuela, acompanyats al piano pel mestre Ricardo Estrada

Les entrades solidàries es poden adquirir per 20€ a sarria.fila12.cat o a la secretaria del Teatre de Sarrià.

 8a Mostra solidària del Farró

 L’Associació de Veïns i la Comissió de Festes del Farró celebren el dissabte, 14 de desembre, de les 10 a les 21 h, una mostra solidària i de participació ciutadana on l’amistat i les tasques socials són les protagonistes. Tallers per als més petits, parades solidàries, actuacions musicals i balls, cercaviles, tabalada solidària i correfoc amb els Diables FarróFoc.

Per vuitè any consecutiu se celebra la Mostra Solidària del Farró. Aquesta trobada veïnal solidària ha esdevingut un acte de referència al Districte, en el marc de la Xarxa d’Acció Social Sarrià – Sant Gervasi, integrada pel Districte de Sarrià-Sant Gervasi, entitats socials i associacions i entitats veïnals del districte.

La solidaritat de la gent del Farró s’aboca a participar en una activitat en què el més important és pensar en la manera d’ajudar a altres persones. Hi ha diverses maneres de fer-ho, com ara comprant a les parades solidàries, aportant els productes demanats, participant en les activitats festeres, organitzant tallers per als més menuts, etc. Es tracta d’un dia de festa en què les persones que ho desitgin tenen l’oportunitat de mostrar la seva  solidaritat.

Durant la jornada es recolliran els següents productes: sacs de dormir, guants i roba d’abric, roba (especialment d’home), joguines noves, menjar de Nadal, llet, oli, arròs, llegums, peix en conserva, sucre i pasta, i targetes de transport metropolità de Barcelona (T10).

Entitats receptores Assís Centre d’Acollida, Fundació Putxet, Mujeres Latinas Sin Fronteras i Centre de Serveis Socials de Sant Gervasi.

Hi col·labora: Manhoh, Escola Lys, Escola Poeta Foix, Escola MM Concepcionistes, Escola Trémolo, Cor Tempus, l’Angle del Fit Balmes Femení, Diables Farrófoc, Barnavasi, Espai Vil·la Urània, Pa de Sucre, Verdi del Mig, Max Impressió i Voluntaris de Sant Medir.

Sarrià solidari amb la Marató de TV3

Dissabte, 14 de desembre, d’11 a 13 h a la plaça del Consell de la Vila, L’Escola de Dansa Yisbell i el Districte de Sarrià  -Sant Gervasi col·laboren amb La Marató de TV3 amb una jornada d’activitats per recaptar fons per les Malalties minoritàries.

Participeu-hi!

Programació

Xocolatada amb coca

Flash Mob i Balls dels alumnes

Tallers de Dibuix

Maquillatge i Manualitats

Gran Rifa solidària