Tall de trànsit al carrer de Matilde Díez

25/09/2020 - 09:37

Mobilitat i transport. Els dies 1 i 2 d’octubre es tallarà al trànsit el carrer de Matilde Díez, de 9 a 14 h, en el tram comprès entre els carrers de Lincoln i de Saragossa per retirar l’enllumenat antic.

Els dies 1 i 2 d’octubre es tallarà al trànsit el carrer de Matilde Díez, de 9 a 14 h, en el tram comprès entre els carrers de Lincoln i de Saragossa per retirar l’enllumenat antic.

El carrer de Matilde Díez estarà tallat al trànsit els propers dies 1 i 2 d’octubre, de 9 a 14 h, per unes obres de retirada de l’enllumenat antic, al barri del Putxet i el Farró.

Com a conseqüència, l’entrada i sortida dels guals d’aquest carrer s’haurà de fer en doble sentit de circulació, des dels carrers de Lincoln o de Saragossa, segons avancin els treballs.

Es prendran totes les mesures necessàries per minimitzar les molèsties que aquests treballs puguin provocar al veïnat.

Aquest estiu es van dur a terme al carrer de Matilde Díez les obres de millora de l’enllumenat que havien quedat aturades durant l’estat d’alarma. Es va renovar l’enllumenat existent amb tecnologia LED, per tal de millorar l’eficiència energètica i el rendiment de la instal·lació.