Sala de consulta

Oferim una sala de consulta a la planta baixa de l'edifici Palau de l'Ajuntament (pl. Sant Jaume, 1), per accedir a la col·lecció municipal.

La col·lecció és el reflex de les polítiques municipals a través dels temps: es troben des de sèries de dades estadístiques, fins a memòries, plans, normatives, pressupostos, mesures de govern, revistes, vídeos, etcètera, en diferents suports i formats. Un tant per cent molt elevat d'aquest material s'ha elaborat a partir de la dècada dels anys vuitanta, tot i que també es disposa de documents que daten del segle XIX, alguns dels quals digitalitzats.

L’expansió de l’administració electrònica i la voluntat de transparència municipal han provocat que els documents creats digitalment siguin cada vegada més nombrosos dins de la col·lecció total.

Els fons, també, responen als objectius i les necessitats diverses de la Corporació municipal; per això, una part de la col·lecció està especialitzada en gestió pública i local, legislació, ciències socials i disciplines afins que permeten donar resposta a aquest col·lectiu.

 A la sala de consulta oferim un ordinador per a la consulta dels recursos d’informació, amb una connexió fixa a internet, i una zona Wi-Fi gratuïta.

Consulta la informació sobre el servei Barcelona Wi-Fi i el manual d’ús.

Enllaços relacionats: