Última trobada informativa sobre prevenció d'incendis forestals

Última trobada informativa sobre prevenció d'incendis forestals

15/07/2021 - 09:00

Redacció

La seu del districte d'Horta - Guinardó acollirà avui a les 18 h una sessió informativa sobre la prevenció d'incendis forestals, destinada a associacions de veïns, entitats i al veïnat en general dels barris de Sant Genís dels Agudells, Montbau i la Font del Gos.

Avui tindrà lloc la darrera sessió informativa sobre prevenció d’incendis forestals amb el veïnat dels barris de muntanya de la ciutat, en aquesta ocasió amb el del districte d’Horta-Guinardó. Les darreres setmanes hi ha hagut trobades a Les Corts, Sarrià – Sant Gervasi, Gràcia i Nou Barris.

L’objectiu és dialogar sobre la gestió dels incendis forestals i el paper dels Bombers de Barcelona en la prevenció i extinció d’aquests incendis, així com conscienciar la ciutadania sobre el seu paper clau a l’hora d’evitar que es produeixin i de minimitzar-ne les possibles conseqüències.

També es parlarà de la resposta operativa dels bombers en aquest tipus d’incendis i dels plans d’autoprotecció (PAU) d’aquests barris, en els que es detalla com actuar en cas d’incendi en cadascun d’ells.

Es pot assistir a la sessió d’aquesta tarda a partir de les 18 h de diverses maneres:

  • De manera presencial, amb un aforament màxim de 10 persones a la seu del districte. L’entrada de públic es permetrà fins assolir aquest aforament.
  • Participant-hi per videoconferència, a través d’aquest enllaç.
  • En directe, a través del web del Districte.