Els mercats municipals col·laboren amb el projecte Radars

Els mercats municipals col·laboren amb el projecte Radars

28/07/2020 - 10:43

Radars. Ajudaran a detectar situacions de solitud no volguda en les persones grans a través del repartiment a domicili

Ajudaran a detectar situacions de solitud no volguda en les persones grans a través del repartiment a domicili

El projecte d’acció comunitària Radars i els mercats municipals han engegat una iniciativa per ampliar la detecció de les persones grans que es troben en situació de solitud no volguda. A través de les compres que es reparteixen a domicili, els mercats faran arribar als seus clients informació sobre Radars i les vies de contacte amb el projecte.

Radars vol arribar a totes aquelles persones grans que tenen dificultats per sortir de casa o que no disposen de gaire suport familiar ni xarxa de relacions. El seu objectiu és que aquestes persones estiguin ben ateses, connectades i que se sentin acompanyades i amb ganes de relacionar-se amb el seu entorn.

Els mercats municipals precisament compleixen una funció important de suport a les persones que els costa més sortir de casa, a través del repartiment a domicili de les comandes. Per això, són uns bons aliats per fer arribar el projecte Radars a aquestes persones, amb qui han establert un vincle de coneixement i confiança.

Es tracta duna iniciativa que posa en valor el comerç de proximitat, que esdevé molt més que un punt de compra i passa a ser també un punt d’atenció I cura cap als seus clients i clientes, especialment les persones més grans.