La revista Barcelona Societat aborda l’emergència social per la covid-19 en el seu darrer número

La revista Barcelona Societat aborda l’emergència social per la covid-19 en el seu darrer número

15/05/2020 - 16:38

Barcelona Societat. El número 26 de la revista Barcelona Societat inclou reflexions sobre grans temes com són el futur dels serveis socials, la renda bàsica, el sensellarisme, la infància, la salut mental, l’habitatge o el sistema sanitari.

El número 26 de la revista Barcelona Societat inclou reflexions sobre grans temes com són el futur dels serveis socials, la renda bàsica, el sensellarisme, la infància, la salut mental, l’habitatge o el sistema sanitari.

La crisi econòmica i social oberta arran de la pandèmia de la Covid-19 no té precedents, i es preveu un gran impacte sobre aquelles realitats més vulnerables. El darrer número de la revista Barcelona Societat intenta abordar el debat sobre l’emergència social i com donar-hi resposta, recollint les anàlisis i propostes que s’estan plantejant des de diversos àmbits i perspectives.

Sota el títol “COVID-19: Situar el debat, situar l’emergència”, el número 26 de la revista Barcelona Societat inclou reflexions sobre grans temes com són el futur dels serveis socials, la renda bàsica, el sensellarisme, la infància, la salut mental, l’habitatge o el sistema sanitari. També s’endinsa en les escletxes que es faran encara més evidents; fonamentalment les socials, les laborals o les de gènere, i  dedica un espai a parlar del dolor i de com compartir-lo.

La revista Barcelona Societat està editada per l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. Va néixer l’any 1993 amb l’objectiu de ser un instrument de difusió dels estudis i investigacions socials relacionats directament amb la ciutat, al servei d’aquells i aquelles professionals que es dediquen a les polítiques de benestar i igualtat social.