Radars celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

Radars celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

Persones grans. El projecte Radars s’ha sumat un any més a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran.

El projecte Radars s’ha sumat un any més a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran.

El projecte Radars s’ha sumat un any més a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, amb la participació en diversos actes adreçats a les persones usuàries, però també al públic en general.

Els espais de participació d’aquest projecte comunitari van voler commemorar aquesta data tan especial per a les persones grans. Radars és un dels espais des dels quals aquest col·lectiu, amb la seva experiència vital, construeix també Barcelona.

Entre els diversos actes de commemoració, cal destacar la setmana que Sant Andreu va dedicar a les persones grans, amb una gran diversitat d’activitats culturals, intergeneracionals, esportives, etc. La seva organització va ser possible gràcies a la implicació de les entitats que participen en la Taula Radars, i el fet de ser oberta a tothom és una manera d’apropar el projecte Radars al barri.

D’altra banda, al barri de la Maternitat-Sant Ramon es van convocar les persones grans al Casal de Gent Gran de Sant Ramon, on es van explicar les activitats que s’hi fan, el paper del CAP, els serveis del Centre de Serveis Socials i el funcionament del projecte Radars.

El barri de la Trinitat Vella també s’afegeix a aquesta celebració amb la programació de diverses activitats lúdiques dedicades a les persones grans, els dies 6, 13 i 20 de novembre, al Casal Cívic de la Trinitat Vella (C/Madriguera, 38).