Un miler de places gratuïtes en casals d’estiu per a infants en situació de vulnerabilitat

Un miler de places gratuïtes en casals d’estiu per a infants en situació de vulnerabilitat

23/06/2020 - 09:32

Serveis Socials. ‘Temps de joc’ és un programa que impulsa activitats esportives i de lleure, alhora que ofereix cobertura educativa i alimentària a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys derivats pels Serveis Socials de Barcelona.

‘Temps de joc’ és un programa que impulsa activitats esportives i de lleure, alhora que ofereix cobertura educativa i alimentària a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys derivats pels Serveis Socials de Barcelona.

El programa ‘Temps de joc’ oferirà aquest mes d’agost 1.000 places gratuïtes en casals d’estiu amb activitats esportives per a infants en situació de vulnerabilitat. Els casals, que es realitzaran en horari de matí i tarda, inclouen cobertura educativa i alimentària per a nenes i nens d’entre 5 i 12 anys derivats pels Serveis Socials de Barcelona.

Es tracta d’un programa que, des del 1999, promou el desenvolupament positiu d’infants i les seves famílies a través de la pràctica esportiva i el lleure. L’objectiu de ‘Temps de joc’ és dotar els infants d’eines i competències bàsiques per a la vida a través de l’esport i el lleure, i paral·lelament afavorir el desenvolupament d’hàbits saludables, amb especial atenció a l’alimentació.

És una actuació promoguda per la Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona (FEEB) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Es porta a terme als districtes de Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí i  Sants-Montjuïc.