Gastroboqueria amb Ada Parellada (Semproniana)

Etiquetes: 
Gastronòmiques


Mercat de Sant Josep - La Boqueria

Gastroboqueria neix com una iniciativa en què tant cuiners de fora com de dins del mercat com venedors de la Boqueria elaboraran receptes amb productes del mercat. També hi haurà espai per a presentacions de productes i altres fórmules, sempre relacionades amb l’alimentació i la gastronomia.

Així, pel que fa a l’apartat dels xefs, estan programades sessions amb els cuiners David Andrés (Via Veneto) el 17 d’abril, Ada Parellada (Semproniana), el 22 de maig, Raúl Balam (Moments) el 19 de juny, Marco Lecis (Bacaro) el 18 de setembre, Paolo Casagrande (Lasarte) el 23 d’octubre, i Arnau Muñío (Direkte Boqueria) el 20 de novembre.

Pel que fa a l’apartat dels comerciants, les sessions previstes són amb Rosa Gabaldà i el xef Anibal Bonino (Menuts Rosa) el 25 de març, Maria Dolores Oliveros (El Naranjito de la Boqueria) el 22 d’abril, Montserrat Homs (La Moianesa), el 20 de maig, Imma Roquet i Francesc Esteve (Olives Francesc) el 17 de juny, Jaume i Lluïsa Ripoll (Peix Ripoll Estera) el 16 de setembre, Rosa Millán (Fruites Morilla) el 21 d’octubre i Josep Capdevila (Avinova) el 16 de desembre.


Agenda d'activitats de Barcelona (bcnmaps)

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Dates: 
    dissabte, 22 maig, 2021 - 12:00