Aula de mercat
#mercatdemercats17
ELS CUINERS MÉS CONEGUTS EN VIU I ELS TASTOS GUIATS DE LA MÀ D'ESPECIALISTES
·DIVENDRES, 20 ·DISSABTE, 21 ·DIUMENGE, 21
Activitats gratuïtes amb places limitades i subjectes a modificacions
_____________________________________________________
13.00 - 13.30 h
Del mercat al preciosisme
Abel Sierra- Granja Elena (Barcelona)
13.30 - 14.00 h
Cuina familiar evolutiva
David Garcia - Grupo To+ (El Palà de Torroella, Barcelona)
14.00 - 14.30 h
Plats de tradició històrica
Sergi de Meià i Adelaida Castells (Barcelona)
17.00 - 17.45 h (tast)
Girona Excel·lent, maridatge de mar i muntanya
Pep Nogué, cuiner
18.00 - 18.45 h (tast)
Taller de cocktails by Anna de Codorniu
19.00 - 19.45 h (tast)
260è aniversari Cinzano: història i tast de vermut
Oscar Sadaba, Brand Ambassador Cinzano
20.00 - 20.45 h (tast)
Tast xarel·lo Vermell altrament dit Cartoixà de Marina
Francesc Boronat Fernández, enòleg (Agència Catalana Turisme)
12.00 - 12.45 h (tast)
Cheese & Wine- una experiència de tast amb Formatge de Suïssa
Enric Canut, expert formatger
13.00 - 13.45 h (tast)
260è aniversari Cinzano: història i tast de vermut
Oscar Sadaba, Brand Ambassador Cinzano
14.00 - 14.45 h (tast)
De la terra a la taula
Carlos Cervantes, expert cerveser Estrella Damm
16.00 - 16.30 h
Cuinar dumplings xinesos és fàcil
José María Kao i Melian Kao de KAO DIM SUM (Barcelona9
16.30 - 17.00 h
Slow Food Barcelona presenta: el Mercat de la Terra
Pere Carrió - El Gat Blau (Barcelona)
Pep Bentulà - Director del Mercat de la Terran
(Agència Catalana de Turisme)
17.00 - 17.30 h
Girona Excel·lent, la cuina del territori
Pep Nogué, cuiner
17.00 - 17.30 h
Creativitat i records
Germans Castanyé, La Boscana (Bellvís, Lleida)
18.00 - 18.30 h
Com tractar els grans productes
Joan Massana i Pere Massana
Cal Peret del Masset (Sant Pau d'Ordal, Barcelona)
18.30 - 19.00 h
Posant-li imaginació al mar
Joan Bosch i Arnau Bosh
Can Bosch (Cambrils, Tarragona)
19.00 - 19.30 h
Platets tradicionals amb una volta
Domenico Ungaro - Mediamanga (Barcelona)
19.30 - 20.00 h
Receptes d'avis a pares i a fills...
Quim Marqués - Suquet de l'Almirall (Barcelona)
20.00 - 20.30 h
Showcooking a càrrec de la Diputació de Barcelona
20.30 - 21.00 h
La nostra terra és el mar
Estimar - Familia Gotanegra (Barcelona)
12.00 - 13.00 h
Les aules gastronòmiques dels Mercats de Barcelona
Acció amb bloguers per descobrir les 4 aules de cuina dels mercats de la ciutat
13.00 - 13.30 h
Clàssics de l'Empordà
Eduard gascons i Marc Gascons
Els Tinars (Llagostera, Girona)
13.30 - 14.00 h
Ponència magistral: posant al dia la Cuina Catalana
Ramon Parellada, Marianne Parellada i Ada Parellada
Senyor Parellada i Semproniana (Barcelona)
16.00 - 16.45 h (tast)
Les noves tendències del cafè
Xavi Iglesias, formador Barista Marcilla
17.00 - 17.45 h (tast)
Suriol, vins i caves ecològics i biodinàmics
Ferran Ureta, enòleg
Agència Catalana de Turisme
18.00 - 18.45 h (tast)
Vi de cirera, trencant esquemes
Josep Badell, creador (Diputació de Barcelona)
19.00 - 19.45 h (tast)
Aprèn a fer combinats amb Royal Bliss
Sergi Estévez, brand ambassador Coca-Cola
20.00 - 20.45 h
De la terra a la taula
Carlos Cervantes, expert cerveser Estrella Damm