Continguts per categoria / etiquetes

Durant la fira Mercat de Mercats, el xef Hung Fai, ambaixador de Seafood from Norway, va preparar un plat deliciós de sushi de salmó noruec amb alvocat i ceba torrada.  Avui us duem la recepta perquè pugueu cuinar-lo a casa! Ingredients: - Lloms de salmó noruec- Arròs de sushi- Vinagre d’arròs per a sushi- Fulles d’alga nori- Alvocats madurs- Formatge philadelphia... Seguir llegint
En el darrer dia de la Fira Mercat de Mercats, celebrada el passat mes d’octubre a la plaça de les Glòries, en Bosco Fonts, director del Patronat del Banc dels Aliments, ens va parlar de la tasca que duen a terme des de la Fundació per lluitar contra el malbaratament alimentari i la probresa alimentària.  La Fundació Banc dels Aliments és una fundació privada, independent,... Seguir llegint
L’origen de la dieta mediterrània data de 1968. Va ser el doctor Ancel Keys qui va utilitzar per primera vegada el terme ‘dieta mediterrània’ per referir-se a l’estil d’alimentació que portaven els habitants dels països del Mediterrani, com Grècia, Itàlia i Espanya. Hi ha molts estudis que evidencien els beneficis de dur una dieta mediterrània, en especial la... Seguir llegint
L’influencer gastronòmic Rafuel (@rafuel55), expert en adaptar a l’actualitat la manera de cuinar plats de tota la vida, va preparar a la Fira Mercat de Mercats una recepta de fideus a la cassola per llepar-se’n els dits. Per fer-ho va utilitzar productes de mercat i de la temporada de tardor, com els camagrocs o els xampinyons.Us animeu a seguir la recepta amb nosaltres?... Seguir llegint
Avui ens acomiadem de l’onzena edició de la Fira Mercat de Mercats, la segona celebrada a la plaça de les Glòries Catalanes. Igual que ahir, hem començat el dia amb l’exhibició de la subhasta de peix de la mà de Juan Manuel Juárez, patró major de la Confraria de Pescadors de Barcelona, i de Francesc Leyva, peixater i secretari general de la FEMM (Federació de Mercats Municipals... Seguir llegint
Mercat de Mercats s’ha despertat aquest dissabte amb l’exhibició d’una subhasta de peix de la mà de Juan Manuel Juárez, patró major de la Confraria de Pescadors de Barcelona, i de Francesc Leyva, peixater i secretari general de la FEMM (Federació de Mercats Municipals de Barcelona). A quant pagaríeu el quilo de sardina? I de sorell? Els visitants han pogut formar part d’... Seguir llegint
Ja tenim aquí la Fira Mercat de Mercats! Un cap de setmana ple de tallers, xerrades, activitats infantils, comerços de mercat i tapes dels restaurants de la ciutat… Una cita ineludible per a tots els barcelonins i barcelonines que torna per segon any consecutiu a la plaça de les Glòries Catalanes.   La fira ha inaugurat la seva programació d’actes amb la presentació... Seguir llegint
La festa dels mercats de la ciutat i del producte de proximitat arriba per segon any consecutiu a la plaça de les Glòries Catalanes!En aquesta publicació t'ho expliquem tot sobre la fira. No te la perdis! Amb l’onzena edició de Mercat de Mercats, els mercats s’apropen a la ciutadania per posar en valor el seu paper com a proveïdor del producte fresc de qualitat, sostenible i... Seguir llegint
El Beer-Sommelier, Ian Maya, en representació d'Estrella Damm, va concloure els tallers de la fira Petit Mercat de Mercat amb un tast de cerveses. De la mà de l'Ian, vam poder conèixer tot allò que s'ha de tenir en compte en un tast de cerveses: el perfil visual, l'aroma i el sabor. A més, l'ordre -de menys alcohòliques a més- i les copes que es fan servir són molt importants... Seguir llegint
Així d'entrada val a dir que res que porti alcohol és massa saludable, però de la mateixa manera que beure una mica de vi durant el dinar no és un mal costum, sinó més aviat el contrari, una forma de gaudir encara més d'allò que mengem i de la companyia, prendre un combinat pot ser una manera estupenda de tancar un sopar amb amics. Per això, i sense que serveixi de precedent, us... Seguir llegint

Pàgines