Continguts per categoria / etiquetes

La Carme Gasull és una periodista especialitzada en temes gastronòmics que comparteix amb la Virginia Woolf la vella idea que un no pot pensar bé, estimar bé i dormir bé, si no ha menjat bé. I per tal d’ajudar la gent a descobrir la veritat d’aquest adagi ha escrit un llibre, Temps de mercats, que va presentar durant la fira Mercat de Mercats, celebrada del 22 i el 24 d’octubre... Seguir llegint
Encara que aparentment no ho pugui semblar, la carabassa és un aliment d’allò més versàtil i, per suposat, deliciós!Si tens dubtes sobre quins plats pots elaborar a base de carabassa, no us perdeu aquest post! Portem les millors receptes de la mà de la influencer gastronòmica Chloé Sucrée (@beingbiotiful).Durant la Fira Mercat de Mercats d’enguany, la Chloé Sucrée va preparar tres... Seguir llegint
És possible que gairebé tots hàgiu cuinat o menjat alguna vegada un lemon pie… O m’equivoco? Però no és tan comú que aquest pastís porti mandarina en lloc de llimona! Aquestes postres són les que ens va proposar la influencer gastronòmica Sofia Janer al showcooking de postres de tardor que va tenir lloc el dissabte 23 d’octubre, en el marc de la Fira Mercat de Mercats. ... Seguir llegint
La fira Mercat de Mercats va ser el passat mes d’octubre, durant tres dies, el punt de trobada de la gastronomia de proximitat i sostenible, un esdeveniment que va tenir també un vessant social. En el marc de la fira, voluntaris de la Fundació Pare Manel van ser presents a l’última jornada per convidar a totes les parades i comerços participants a col·laborar i donar els... Seguir llegint
Avui acaba Mercat de Mercats, així que cal aprofitar la jornada al màxim i per fer-ho res millor que asistir al taller de la Pilar Alonso, la Tintorista, que ens ha ensenyat com amb materials que mai no hauríem dit es poden fer tints meravellosos: les pells de fruites com l'alvocat o la magrana, les fulles seques de la ceba o aquella lombarda que està donant voltes per la nevera des de fa... Seguir llegint
Mercat de Mercats s’ha despertat aquest dissabte amb una agradable aroma a flors… I és que avui, a la fira, hem començat el dia preparant el nostre propi ram de flors amb Flores Navarro, del Mercat de la Concepció. La Montse Arenas i el Xavi Zamora ens han ofert els seus trucs per aconseguir el ram ideal: com netejar les tiges, com lligar i embolicar el ram, com cuidar correctament... Seguir llegint
Dissabte passat, 16 d'octubre, vam presentar la Fira Mercat de Mercats als bloggers gastronòmics de la ciutat des de l'Hort Urbà de la Vall d'Hebron. Hi van assistir: Chup Chup Chup, April Kitch, Un Cocinillas Online, Pa de nous, Jugando con la cocina, Barcelona Inspira, Àlex Carné, Monica Torné i Ernesto Freire. Un recull de fotografies de l... Seguir llegint
Estem a un dia de la gran fira de la gastronomia i el producte i un dels espais amb més protagonisme durant aquest esdeveniment són les parades de mercat. Diversos paradistes dels mercats de la ciutat reprodueixen les seves habituals parades als estands de la fira, oferint així, els seus productes estrella.   Aquest any comptarem amb la participació de tretze parades de mercat de... Seguir llegint
En Juan Fernando fa 8 anys que està al capdavant de la parada La Confiança del Mercat de la Mercè i el passat octubre va fer 6 anys que participa a la fira Mercat de Mercats.    En Juan diu que aquesta fira és important per donar a conèixer què fan els professionals de la xarcuteria, que són un gremi que sempre està a la última i innova i es preocupa perquè els productes... Seguir llegint
En Xavier Camps i la Montse, la seva parella dins i fora del taulell, han participat 4 vegades a la nostra fira, Mercat de Mercats, que se celebra a l'octubre. L'edició passada ens van parlar dels seus productes a l'espai Artistes de Mercat.    Van parlar de com ha canviat el vermut i com en els darrers any ha tornat amb força. Ells, a la parada, l’intenten... Seguir llegint

Pàgines